Защо е важна поддръжката на автомобила


Защо е важна поддръжката на автомобила
Снимка: авточасти

4538

Консумативите като филтрите, аптечката и т.н. трябва периодично да се подменят, за да може колата да е в изправност. Резервните части пък се подменят при повреда, така че нека видим защо е препоръчително да ги купуваме от онлайн магазин MaxCar.bg и как да изберем спирачна течност.

Откъде да закупуваме консумативи и резервни части за автомобили

Качеството на изработката, без значение дали става дума за консумативи или резервни части за автомобили, е от решаващо значение за изправната работа на превозното средство. На отрасловия пазар към момента присъстват множество изключително качествени решения и такива, които ги имитират, но със значително занижено качество. Ето защо, ако искате да получите оригинални маркови предложения, ние в онлайн магазин MaxCar.bg можем да Ви ги осигурим.

Оригиналните резервни части и консумативи за автомобили, като аптечка, спирачна течност, филтри и т.н. са много по-трайни, което в дългосрочен план е по-икономически изгодно. Този тип авточасти от онлайн магазин MaxCar.bg също така работят по-добре, по-качествено и не се налага честата им подмяна. Това са все основателни причини да се възползвате от тях и да избягвате фалшификатите на спирачна течност, филтри, масла и др.

Защо е важно да имаме аптечка

Аптечката е задължителна във всяко моторно превозно средство и тя трябва да съдържа най-необходимите медицински принадлежности за оказване на първа помощ. Това са: 

 

- бинтове;

- спирт;

- превръзки;

- памук;

- ластична лента за кръвоспиране и т.н.

 

Тя служи за оказване на първа медицинска помощ при наличие на пострадали пътници или при пътнотранспортни произшествия. Тя е Вашият първи спасителен пояс на пътя, преди да дойде линейката, ако е необходима. Ето защо е важно винаги да съдържа нужните консумативи и медицински медикаменти. Все пак здравето е на първо място и винаги трябва да сме подготвени за непредвидените ситуации на пътя. В онлайн магазина на MaxCar.bg можете да откриете всичко необходимо.

Каква спирачна течност да изберете

Изправността на спирачките ни позволява по-правилно и адекватно да управляваме автомобила си, но ако спирачната течност в системата не е правилно подбрана, това може да създаде проблеми в работата. Ето защо е важен правилният избор. Съществуват някои точки, благодарение на които ще се ориентирате сред голямото многообразие от видове. 

 

Това е предназначението - за ниско и високо производителните превозни средства и съответно за спортните автомобили. Компоненти - съдържанието на различни компоненти определя качеството и предназначението - това са полигликол и различните добавки. За качествени и дълготрайни оригинални резервни части за автомобили и консумативи, аптечки и спирачна течност на конкурентни цени, заповядайте в онлайн магазин MaxCar.bg

 

Още от Автомобили


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички