Най-добрите слушалки за работа, спорт, музика, игри и още


Най-добрите слушалки за работа, спорт, музика, игри и още
Снимка: iStock/Guliver

4748

Какви слушалки да изберете е въпрос, който поставя началото на дълга и обширна дискусия. Факторите, които трябва да съобразите, не са малко - звук, цена, удобство, практичност и др., но ако трябва да поставим един най-важен критерий, то това е средата, в която ще ги използвате. Разбира се, оптималното решение би било да намерите модел, който балансира всичко, изброено по-горе, но тази задача е по-трудна, отколкото изглежда. Затова ние сме постарали да ви селектираме някои от най-добрите модели на пазара за работа, спорт, игри и т.н., сред които вие да може да откриете нещо, което да подхожда максимално добре на търсените от вас слушалки.

Да се наслаждавате на хубавата музика, докато спортувате? Възможно е!

Когато човек е активен и се е отдал на някаква физическа дейност, то удобството е приоритет номер едно. Комфортът ви позволява да се съсредоточите върху това, което правите, а слушалките JBL FREEX ще ви позволят да елиминирате шума. Те са напълно безжични и влагоустойчиви, което ги прави адаптивни и към най-интензивната спортна активност.

И тъй като сме се постарали да предложим по нещо за всекиго, Cellularline Thorpedo са водоустойчив модел, подходящ за всички практикуващи плуване или други спортове, свързани с вода. Те разполагат с IPX8 сертификат и издържат до 2 м дълбочина. Ако заложите на този модел, ще си осигурите голяма вътрешна памет и възможност за регулиране на звука и последователността на музиката изцяло от самите слушалки.

Работните слушалки, които заслужават вашето внимание

На много от вас най-вероятно често се налага да използват слушалки по време на работа - дали защото работата ви го изисква, или просто за да изолирате нестихващия шум от пълния офис. Ако е дошло време да се сдобиете с нов чифт слушалки, който да се превърне във ваш верен другат по време на работния процес, то на правилното място сте. При професионалните слушалки от водещо значение е комфортът. Когато човек стои по 4-6-8 часа на ден с тях на ушите, в случай че те са неудобни, това може да окаже влияние върху продуктивността му в работата. Audio Technica са марка, която предлага страхотно съотношение цена-качество. Днес ще обърнем по-специално внимание на техния модел ATH-M50X, които са изключително подходящи за хора, работещи със звук. Качеството би изненадало приятно и най-верните почитатели на музикалната техника. Те са сгъваеми и лесни за пренасяне.

Гейминг слушалките - в името на приятната игра и сигурната победа!

При гейминга ситуацията е малко по-различна от всичко казано дотук, тъй като слушалките, които играчите използват, трябва да осигуряват максимално реалистично преживяване и удобство, разбира се. Концентрация, постоянна връзка с отбора и абсолютна изолация от случващото се около вас - това са само част от нещата, на които производителите обръщат внимание за изработката на перфектните гейминг слушалки. Подобно на всяка друга периферия (като мишки, клавиатури), която се предлага за целите на видео игрите, гейминг слушалките са съобразени с всичко, от което един играч би имал нужда. А, ето и няколко модела, които със сигурност отговарят на това описание:

Започваме с предложения, които безспорно бихме определили като отражение на последните иновации в сферата. За едно истинско аудиo изживяване ще се погрижат както Razer Nari Ultimate, така и Logitech - Pro X, 7.1 surround - и двата модела са силно препоръчвани от всички геймъри, които са имали удоволствието да ги изпробват;

Genesis е марка, която предлага бюджетни слушалки, които определено са сред най-търсените не само в своята ценова категория, но и изобщо. Въпреки че слушалките на Genesis често са обект на различни дискусии, те си остават добра алтернатива, в случай че търсите нещо евтино, но едновременно с това сравнително качествено. Подобни на тази марка са и слушалките на Trust, които също носят мощен звук и се радват на доста комфортни форми;

И последното ни предложение е далеч по-екстравагантно от всичко досега, защото знаем, че момчетата цъкат видео игри, а за дамите е важно да изглеждат добре във всеки един момент. Ето защо в нашата класация място намират и гейминг слушалките Razer Kraken Kitty Ed. - Quartz, които впечатляват супер интересен дизайн, но едновременно с това предлагат мощен звук, удобство и шумоизолация.

Благодарение на огромното разнообразие на пазара от най-различни преносими колонки, слушалки и аудио системи, сега вече имате възможност да се наслаждавате на любимата си музика по един изцяло нов и различен начин. Затова не пропускайте да се възползвате от тази възможност и да превърнете своето ежедневие в една приятна и нестихваща мелодия.

Още от Джаджи


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички

Най-четени новини


виж всички