Трудова борса за кадри в туризма бе открита във Варна

Трудова борса за кадри в туризма бе открита във Варна
Източник: БГНЕС

Специализирана трудова борса за кадри в туризма се откри във Варна. На събитието, което вече е традиция и се провежда ежегодно, участват над 30 водещи фирми от туристическия бранш, предаде БГНЕС.

Пред прага на активния морски туристически сезон има свободни работни места за всички позиции в курортите по Северното Черноморие. За поредна година, Агенцията по заетостта, Дирекция „Регионална служба по заетостта” – Варна и Дирекция „Бюро по труда” – Варна събират на едно място търсещи работа лица и работодатели преди началото на активния туристически сезон.

Тази година трудовата борса се провежда под егидата на проект „Готови за работа” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020, който е насочен за идентифициране и подпомагане за устройване на работа или включване в обучение на неактивни младежи.

Организирането на трудовата борса цели да се улесни достъпа до информация за свободните работни позиции и да се подпомогне осъществяването на пряк контакт и договаряне за включване в заетост.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.