5 знака, че кариерата ви е в застой


5 знака, че кариерата ви е в застой
Снимка: Thinkstock/Guliver

3318

Ходите на работа с досада. Всеки ден правите едно и също. Чувствате се недооценени. Ако се идентифицирате с тези твърдения, то кариерата ви може би е в застой, пише Money.com. За да сте сигурни обаче вижте и следните 5 признака, който със сигурност потвърждават замръзването на професионалното ви развитие.

Не сте получавали повишение в последните две-три години. Определено е време да поговорите с шефа си, да го попитате как вижда вашата работа и бихте ли могли да очаквате промяна към по-добро в близко бъдеще.

Отдавна не сте усъвършенствали ново умение. Работата трябва да бъде съпроводена с предизвикателства, обогатяване на знанията, интересни и нови проекти, които ви развиват като специалист. Ако тези неща ви липсват, време е да помислите за промяна.

Мразите не само понеделник, а и всички останали работни дни. На всички ни се случва работата да ни дотегне, но ако всеки божи ден тръгвате към офиса с нежелание и без мотивация, имате проблем.

Не ви се дават достатъчно възможности. Изключват ви от важни проекти, показват предпочитания към колегите ви и не оценяват свършеното от вас. Ако сте опитали всичко, за да спечелите уважение на работното място, но все още не го чувствате, трябва да се преориентирате.

Нямате път нагоре. Достигнали сте ниво на кариерата си в това място, от което по-нагоре няма как да се изкачите. Може би е време да се огледате за позиции в конкурентни компании или други сфери, които ще ви предложат по-привлекателни условия.

 

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички