7 неща, които шефът винаги забелязва


7 неща, които шефът винаги забелязва
Снимка: Thinkstock/Guliver

5391

Без значение в коя сфера работите - здраве, медии, образование, дизайн, със сигурност всеки ден оценяват вашата работа. Задача на шефа ви е да ви държи под око. Бъдете сигурни, че той забелязва неща, за които дори не предполагате, пише Business Insider. Например:

1. Кога пристигате

Дали отивате в 8 часа или 9 часа на работа, може би зависи от сферата, в която сте. Ако всяка сутрин обаче идвате в офиса към 11:30 часа, то вероятно има проблем. Взимайте пример от колегите си и отидете по същото време, когато и те.

2. Кога си тръгвате

Може да нямате определено работно време, например от 9 до 5 следобяд, но внимавайте кога си тръгвате. Уверете се, че не си тръгвате винаги първи.

3. Начинът, по който се обличате

Винаги е важно какво облекло сте избрали за работа. Трябва да сте наясно, че на работното място има някакъв дрескод. Един от начините да разберете точно какъв е като погледнете с какво са облечени колегите ви.

4. Колко често използвате технологиите

Правите ли често приятелски обаждания в офиса или да си чатите във Фейсбук? Ограничете използването на технологичните средства до минимум.

5. Как се изразявате

Това е едно от основните неща, което шефът ви забелязва. Не ругайте, когато сте на работа, защото това прави лошо впечатление.

6.  Дали си пасвате с колегите

Направете всичко възможно, за да се разбирате с колегите си. Ако сте нов/а, то със сигурност ще ви е по-трудно.  Вашият шеф иска да види, че пасвате към екипа.

7. Как разпределяте времето си

Важно е да дадете приоритет на спазването на срокове за задачите. Не проточвайте нещата, защото в крайна сметка сте там, за да работите.

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички