Десет бебета, които един ден ще управляват света


Десет бебета, които един ден ще управляват света
Снимка:

1672

Пролетта пукна и щъркелите се захванаха за работа – звездни двойки една след друга се сдобиха с наследници или очакват такива. Бебетата може и да се раждат голи, но това е само на пръв поглед – някои от тях навлизат на този свят вече облечени с власт. Изданието Business Insider представя 10-те пеленачета, които някой ден ще станат основните играчи на глобалната сцена.

1. Бъдещ технологичен властелин: Макалистър Бог

Родители: Мариса Майер и Захари Бог

Главният изпълнителен директор на Yahoo Мариса Майер се сдоби с момченце на 30-ти септември миналата година. Съпругът й Зак Бог, бивш адвокат, инвестиращ в начинаещи компании, обяви събитието в Twitter.

Майер не си взе отпуска по майчинство, но откри детска ясла в офиса си за малкия Макалистър.

2. Бъдещ супермодел: Вивиан Лейк Брейди

Родители: Том Брейди и Жизел Бюндхен

Бразилският супер модел Жизел Бюндхен и съпругът й Том Брейди, куотърбек на New England Patriots, приветстваха второто си дете, Вивиан Лейк Брейди на 5-ти декември 2012 година.

Имайки предвид външността на майката и атлетичните постижения на бащата, няма начин малката Вивиан да не стане супермодел.

3. Бъдещ футболист голмайстор: Милан Пике Мебарак

Родители: Шакира Мебарак и Жерар Пике

Колумбийската певица Шакира и приятелят й, футболната звезда Жерар Пике, който играе в "Барселона", приветстваха сина си на 22-ри януари. Бебето е родено в Барселона и е обречено на футболна кариера. Шакира оповести събитието на официалния си уебсайт с думите: „Точно като баща си, Милан стана член на футболния клуб Барселона още от раждането си”. А първото му излизане навън бе на мач на баща му.

4. Бъдещ политик: Джордан Зейн Уайнър

Родители: Антъни Уайнър и Хума Абедин

След като скандалът около тях утихна, бившият конгресмен Антъни Уайнър и сътрудничката на Хилари Клинтън Хума Абедин се сдобиха със син миналия декември.

Оттогава насам двойката се опитва да живее в сянка, поне до миналата седмица, когато New York Times Magazine публикува профил на Уайнър който убеди мнозина, че политикът смята да се кандидатира за кмет на Ню Йорк.

5. Бъдещ комедиант: Линкълн Бел Шепърт

Родители: Кристен Бел и Дакс Шепърт

Актрисата Кристен Бел и годеникът й Дакс Шепърт приветсваха дъщеря си Линкълн Бел Шепърт на 28-ми март. Шепърт обяви новината в Twitter с думите: „Тя е наследила красотата на майка си и страстта на баща си към женските гърди.”

6. Бъдещ американски президент: Маргарет Лаура Мила Хагър

Родители: Джена Буш Хагър и Хенри Хагър

Бившата първа дъщеря и съпругът й Хенри Хагър се сдобиха с дъщеря миналата събота, на 13-ти април. Като внучка и правнучка на двама американски президенти, ясно е, че малката Маргарет ще е сериозен играч на политическата сцена.

7. Бъдещ цар на Холивуд: бебето Чампман-Уейнщайн

Родители: Харви Уейнщайн и Джорджина Чапман

Най-големият продуцент в Холивуд Харви Уейнщайн и съпругата му, модният дизайнер Джорджина Чапман, все още не са обявили името на сина си, роден на 11-ти април. Имайки предвид връзките на родителите му, това дете едва ли ще срещне проблеми да се наложи в развлекателната индустрия.

8. Бъдещ олигарх: Леа Лу Абрамович

Родители: Роман Абрамови и Дария ‘Даша’ Жукова

Това е второто дете на руския милиардер Роман Абрамович и приятелката му модел Даша Жукова. Момиченцето се роди миналия понеделник, 8-ми април, в болница в Ню Йорк, и затова ще получи американско гражданство. Това е седмият наследник на Абрамович, собственикът на футболния клуб Челси.

9. Бъдещ английски монарх: Дук / дукеса на Кеймбридж

Родители: Кейт Мидълтън и принц Уилям

Дукът и дукесата на Кеймбридж очакват първото си дете в средата на юли. Има много спекулации относно пола му, но засега кралската двойка не разкрива никакви тайни. Бебето ще е третият по ред наследник на британския трон.

10.  Бъдеща бизнес акула: бебето Тръмп-Къшнър

Родители: Иванка Тръмп и Джаред Къшнър

Дъщерята на Доналд Тръмп наскоро обяви, че е бременна и със съпругът й, собственикът на New York Observer Джаред Къшнър, очакват второто си дете. Първата им дъщеря Арабела Роуз се роди преди година.

  • Етикети:

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички