Как да успеем - съветите на пет холивудски звезди


Как да успеем - съветите на пет холивудски звезди
Снимка: Getty Images/Guliver

7719

Успехът е различен за всички хора. Упоритата работа и поставянето на цели са общи правила, които помагат да постигнете това, което търсите в кариерата и живота си. 

Холивудските знаменитости знаят колко трудно понякога е да постигнеш мечтите си. Те са били изправени пред бруталната индустрия и натиска на светлините на прожекторите, за да стигнат до върха.

А някои от тях са споделили добри съвети за успеха, които могат да бъдат приложени във всяко кариерно направление. Ето какво казват те.

Бионсе

"Не се страхувайте от провал. Дори най-успешните хора са се проваляли. Реалността е, че понякога губиш и никога, наистина никога не си прекалено добър, за да загубиш. Никога няма да си и твърде умен, за да не се провалиш. Провалът се случва, когато трябва да се случи. И трябва да го приемеш."

Леонардо ди Каприо

"Правете това, което ви прави щастливи и оставете останалите да се грижат за себе си. Имах голям късмет, че постигнах много неща, за които съм мечтал още като тийнейджър. В края на краищата, и аз наистина вярвам в това, не става въпрос за постигане на голямо богатство, защото то не носи истинско щастие. Важното е дали имате интересен живот и дали сте допринесли по някакъв начин за света около вас."

Лейди Гага

"Научете къде са вашите граници. Чувствала съм се тъжна, преуморена и просто се превръщах в машина за печелене на пари, а страстта и творчеството ми сякаш седяха на задната седалка. Това ме правеше нещастна. И така, какво направих? Започнах да казвам не. И бавно, но сигурно си спомних коя съм."

Шонда Раймс

"Излизайте от зоната си на комфорт. Всичко, което правих, беше да отида на работа и да се прибера. След като осъзнах грешката си, исках да кажа "да" на всички неща, които ме плашеха или които изглеждаха глупаво."

Дензъл Уошингтън

"Останете смирени. Не си позволявайте да летите в облаците. Животът не е толкова сложен, колкото сами си го правим. Ние не сме толкова важни, колкото си мислим, че сме. Уроците, които научих, са само уроци по смирение, усилена работа и постигане на цели."

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички