Лидерите никога не правят компромиси с тези 3 неща


Лидерите никога не правят компромиси с тези 3 неща
Снимка: Thinkstock

6832

Искате да сте заредени с положителна енергия и да имате успех в кариерата? Последвайте примера на изявените лидери, които за целта никога не правят компромиси с тези 3 неща - средата, грижата за себе си и обкръжението, пише Inc.com. 

1. Средата

Бюджетът и ситуацията са без значение – правете всичко възможно да се обграждате от красота. Грижете се за своята безопасност. Не само не си струва риска и всичко, което го съпровожда – средата влияе на настроението, здравето, присъствието, умствената острота, отношението ви към околните и дори нагласата ви за това, в какъв човек се превръщате и какво е възможно.

2. Грижата за себе си

Настройте се за успех още щом започнете да планирате деня си. Пътуването или „заетостта“ не трябва да са оправдание, че не се грижите за себе си. Всъщност тези грижи са дори по-важни, когато сте на път или заети, особено ако прескачате между часови зони и се придвижвате със самолет. При подобни условия тялото и умът ви са достатъчно натоварени, затова ги подхранвайте правилно. Планирайте, тренирайте, хранете се здравословно. 

3. Обкръжението

Ако хората около вас ви карат да се чувствате малки, жалки, страхливи или просто излъчват неприятни вибрации, не общувайте с тях. Ако искат клюки или салонни приказки, обичат да се оплакват, правят живота ви труден, не общувайте с тях. Ако искат да слезете до тяхното ниво, не се поддавайте на желанията им. Проумейте, че не е нужно да комуникирате с хора, които не харесвате. Имате избор.

 

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83233
  • GBP
    1
    2.2729
  • JPY
    100
    1.1837
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички