Най-приятелският ден в годината


Най-приятелският ден в годината
Снимка:

6396

На 17-ти март най-продаваната тъмна бира в света GUINNESS призовава хората по света да отпразнуват заедно Деня на Свети Патрик и да почетат истинското ирландско приятелство, като се опитат да запишат нов световен рекорд в Книгата на Гинес, озаглавен „Най-приятелският ден в годината”.

„Всяка година Деня на Свети Патрик се отбелязва от милиони хора по целия свят като празник, пропит с духа на истинското ирландско приятелство, на който приятелите излизат заедно и вдигат наздравица с чаша GUINNESS. Където и с когото и да сте на този Св. Патрик, GUINNESS призовава всички хора по света да отпразнуват най-добрата черта на ирландците, като се включат в инициативата 17-ти март да бъде официално обявен за „Най-приятелския ден в годината”, казва Фъргал Мъри, главният пивовар на GUINNESS.

Всеки може да вземе участие в поставянето на новия световен рекорд, като вдигне онлайн наздравица (във Фейсбук или на сайта www.guinness.com) или се присъедини към празненствата по повод Деня на Свети Патрик.

Оторизирани съдии от Световните рекорди на Гинес ще проверят успеха на рекорда, като, присъствайки на организираните от GUINNESS събития по света, преброят празнуващите и проверят истинността на онлайн наздравиците. При успех на опита Световните рекорди на Гинес ще обявят Деня на Свети Патрик за „Най-приятелския ден в годината”.

В продължение на духа на глобалното приятелство, за първи път от 10 години двете марки GUINNESS и Световните рекорди на Гинес работят заедно. До 2001 г. те имаха общ собственик, преди Diageo да продаде Рекордите.

 

  • Етикети:

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички