Най-секси изпълнителните директори


Най-секси изпълнителните директори
Снимка:

1372

Успешният изпълнителен директор трябва да е умен, честен, прозорлив и висококвалифициран. Изглежда обаче, не пречи да разчита и на допълнителни оръжия – като привлекателна външност, чар и дори – сексапил.

Интернет изданието Business Insider представи рейтинг на най-секси изпълнителните директори в света, като при съставянето на класацията са гласували потребители на сайта. Те оценяват мениджърите по стил, външност, власт, пари, лидерски умения, обаяние и креативност.

10. Стейси Шнайдър

Компания: Dreamworks Studios

Възраст: 51

След като завършва право в UCLA, Шнайдер се насочва към кариера в Холивуд в качеството на ... пощальон за Triad Artists. Оттогава насам постига удивителен възход – била е президент на Universal Pictures, а днес е главен изпълнителен директор на Dreamworks Studios.

9. Тони Хсие

Компания: Zappos

Възраст: 38

Освен че е начело на едни от най-популярните онлайн магазини за обувки и аксесоари Zappos.com, Хсие се труди и за благото на общността: инвестира $350 млн. собствени средства за благоустрояването на Лас Вегас.

8. Дезире Роджърс

Компания: Johnson Publishing Company

Възраст: 53

Дезире Роджър е първата жена с афро-американски произход, която е служила като секретар в Белия дом, по време на мандата на Обама. Днес тя отговаря за Johnson Publishing Company, които издават списанията Ebony и Jet.

7. Клара Ших

Компания: Hearsay Social

Възраст: 29

Само на 29, Клара вече има една издадена книга зад гърба си – „Ерата на Фейсбук”. Тя е основател на Hearsay Social, чиято цел е да помогне на корпорациите да подобрят комуникациите си с клиенти и партньори в реално време чрез платформи като Facebook, LinkedIn и Twitter.

6. Фредерик Удеа

Компания: Société Générale

Възраст: 49

Преди да излезе на корпоративната сцена, Удеа е бил държавен чиновник в Министерство на финансите и в Министерство на комуникациите в Париж. Оглавява банковата група през 2008 г.

5. Пийт Капморе

Компания: Mashable

Възраст: 27

През 2005 г, когато е едва на 19, Пийт Кампоре основава Mashable – новинарски уеб сайт, посветен на новостите в дигиталната сфера. Шотландският предприемач влезе в класацията на списание Time за 2012 г. на 100-те най-влиятелни личности в света.

4. Дженифър Хайман

Компания: Rent the Runway

Възраст: 31

Дженифър Хайман създава Rent the Runway през 2009 г. Сайтът дава шанс на жените да поносят дрехи от висшата мода, които не могат да си позволят да си купят, като им ги отдава под наем.

3. Джак Дорси

Компания: Square

Възраст: 35

Макар че е известен предимно със създаването на Twitter, Джак Дорси е основател и главен изпълнителен директор и на компанията за мобилни разплащания Square. Идеята за Twitter спохожда Дорси, докато следва в Нюйоркския университет.

2. Тори Бърч

Компания: Tory Burch

Възраст: 46

Моден дизайнер, предприемач и филантроп, Тони Блърч основава компанията си през 2004 г. и оттогава жъне само успехи. Няколко години по-късно открива благотворителната организация Tory Burch Foundation, която цели да подкрепи икономическото влияние на жените.

1. Бен Ратрей

Компания: Change.org

Възраст: 32

Ратрей е основател на Change.org – уебсайт, който промоцира постигането на социални промени чрез петиции. Компанията му придобива такава популярност, че Бен бе включен в списъка на списание Time на 100-те най-влиятелни личности за 2012 г.

Въпреки успеха си обаче, той живее скромно, има трима съквартиранта и кара Toyota от 1996 г.

  • Етикети:

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички