Най-шантавите обяви в eBay


Най-шантавите обяви в eBay
Снимка: Getty Images

2690

Всеки ден в интернет платформата eBay се пускат десетки хиляди обяви за покупки и продажби. При това количество никак не е чудно, че от време на време там се появяват някои доста странни предложения, пише БГНЕС.

В eBay например се продава град в щата Тексас. Град Алберт е интересен с германското си наследство и спокойствието. Желаещите могат да си го купят и като бонус да получат поста кмет.

Друга интересна обява е бельото на Майкъл Джексън. Боксерките на музиканта бяха продадени за 1 милион долара. В eBay можете да откриете дори смисъла на живота. Продавач твърди, че е открил причината за нашето съществуване и я продава в интернет. Офертата е за 3,26 долара.

Сред обявите се среща и тази на дете. Двойка решила да се пошегува като предложила детето си на търг. Тяхното решение, което мнозина не приеха за забавно, им коства временна загуба на попечителство, докато тече разследването за търговия с деца срещу "остроумните" родители.

В сайта се появи и прозорецът, до който беше застрелян Джон Кенеди. Той беше продаден за 3 милиона долара. За благотворителност през сайта беше продадена и използвана кърпа на актрисата Скарлет Йохансон, която събра 5300 долара.

Дух в буркан, на който се натъкнал търговец, докато търсел метал, е друга странна обява, появила се в мрежата. Мъж успял да продаде и сандвича си, на който твърди, че се появила Света Богородица за 28 000 долара.

Може би една от най-странните продажби е животът на Иън Ашер. Той продаде живота си за около 300 000 долара. Животът му включваше къщата, колата, работата и запознанство с приятелите му в Пърт, Австралия.

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.8387
  • GBP
    1
    2.28913
  • JPY
    100
    1.18867
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички