Най-странните барове по света


Най-странните барове по света
Снимка: Thinkstock

5340

Случвало ли ви се е да влезете в заведение и да се зачудите откъде на дизайнерите им е дошла точно такава идея за темата и интериора? Е, ако някога ви се отдаде възможност да посетите следните четири бара, със сигурност ще се зачудите.

Бар „Хобит“, Филипините


В това заведение целият персонал се състои от малки хора, а декорацията е в стила на книгите „Хобит“ и „Властелинът на пръстените“. Както можете да се досетите, собственикът е голям почитател на творчеството на Толкин, а барът му привлича посетители от цял свят.

Бар „Гуакара“, Доминиканска република

Заведението се намира дълбоко под земята – за да се стигне до него, трябва да се слезе по 75 стълби. Веднъж долу обаче, преживяването е незабравимо. Интериорът е пещерен – сталактити, сталакмити, прилепи и т.н, а капацитетът е 3000 души.

Бар „Вечност“, Украйна

В желанието си да влезе в книгата за рекордите на Гинес, този собственик построил заведението си като огромен ковчег. Атмосферата вътре е доста зловеща: черни завеси, свещи, истински ковчези, облечен изцяло в черно персонал, погребални химни за фон. Барът определено дава нов смисъл на определението „да се пропиеш до смърт“.

Бар „Клиника“, Сингапур

Това заведение вече е затворено, но си заслужава да бъде споменато заради странната идея. То прилича на миниболница - болнични маси и легла, инвалидни колички вместо столове, а храната се сервира във форма на органи. Шантаво, но и интригуващо, не мислите ли?

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82822
  • GBP
    1
    2.2865
  • JPY
    100
    1.18084
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички