Необичайните неща, които могат да се взимат под наем


Необичайните неща, които могат да се взимат под наем
Снимка: Thinkstock/ Guliver

6386

Автомобили и костюми? Те са само връх на айсберга, когато става въпрос за наемане на вещи. Оказва се, че има къде-къде по-изненадващи неща, които могат да се вземат за известно време срещу заплащане. Например:

Пилета. Искате сутрин сами да събирате яйцата за закуската си и да се будите с кукуригане? Е, в САЩ все по-популярна става услугата наемане на петел и две кокошки. За четири седмици удоволствието струва 180 долара, плюс такса за доставката. Разбира се, по-евтината опция би била просто да си купите яйца от магазина.

Играчки. Сигурно ви е писнало да купувате играчки, които омръзват на децата ви след точно три дни и бързо биват набутани в някой шкаф. Можете да го избегнете, като вземете под наем конструктори Lego за 18 долара на месец. Сайтът pley.com осигурява и доставка до дома, но все още действа само в САЩ.

Дизайнерски чанти. Искате да сте неотразими на дадено събитие, но не можете да си позволите маркови аксесоари. Затова пък можете да си наемете такива. Една Prada или Louis Vuitton струва между 45 и 500 долара за месец.

Сватбена торта. Можете да намалите разходите за големия ден, като наемете изкуствена торта, направена от пяна, колкото да я покажете на гостите, а в действителност да им сервирате някоя значително по-евтина. Услугата струва около 250 долара, а в САЩ истинските сватбени торти могат да достигнат цена от над 1000$.

Елхи. Мързи ви да украсите коледно дърво? Няма проблем. Има фирми, които дават под наем декорирани елхи в саксия. Стойността варира между 65 и 350 долара.

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички