Остават 2 седмици до началото на специализираните изложби БУЛКОНТРОЛА и ВОДА СОФИЯ


Остават 2 седмици до началото на специализираните изложби БУЛКОНТРОЛА и ВОДА СОФИЯ
Снимка:

597

Последни технологии в областта на контролно-измервателната апаратура, технологии за промишлена автоматизация, електронни прибори и принадлежности, автоматизация и лабораторна техника  ще представи 42-ото издание на  БУЛКОНТРОЛА  (29 - 31 май)  в  Интер Експо Център - София.

50 директни изложители ще представят продуктите на над 300 компании от България, Германия, Швейцария, Австрия, САЩ, Франция, Холандия, Великобритания, Китай, Япония, Канада, Швеция  и мн. др.

Участниците ще покажат  широка гама нововъведения, които ще улеснят специалистите при въвеждането на европейските норми и стандарти в различни сектори на индустрията.

На изложбата ще  има прибори, системи и програмно осигуряване в областта на измерването, анализа и контрола на шум, вибрации, газови емисии и др. Лабораторното и аналитичното оборудване също ще заемат значителна част от експозициите.

Чрез изложбените експонати и технологии БУЛКОНТРОЛА  е носител на новостите, необходими за оптимизиране и контрол на производството и управленските процеси в много направления на индустрията.

Паралелно с БУЛКОНТРОЛА  стартира и седмата международна специализирана изложба ВОДА СОФИЯ (29 - 31 май), която ще представи ефективни технологии за вододобив, пречистване на питейни и отпадни води, водоснабдяване, анализ, регулиране и контрол на водните източници, съвременна техника и съоръжения.

Организаторите на изложбата от Агенция Булгарреклама, Българска асоциация по водите (БАВ) и MESSE BERLIN  отново превръщат форума в поле за ефективна изява на компании от България и чужбина, които  ще представят актуалните тенденции в бранша.

На  специализирания форум  ще вземат участие над 140 фирми изложители и подизложители от България, Германия, Испания, Гърция, Румъния, Италия, Швейцария, Македония  и колективно - фирми от Австрия. Официално ще бъдат представени Министерството на икономиката и търговията на Република Чехия, както и голям брой чешки компании от водния сектор.

Проблемите на бранша ще бъдат дискутирани на петата международна конференция  БУЛАКВА  (29-30 май), организирана от  Българската асоциация по водите (БАВ). Основната тема е „Инвестиционни приоритети в българския воден сектор“, а акцент - стратегията за управление и развитие на бранша в България. На конференцията ще бъдат обсъждани  регионални генерални планове и параметри на предстоящи проекти от Оперативна програма „Околна среда 2014 -2020”.

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN.

  • Етикети:

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички