Отношението към парите влияе на сексуалния живот


Отношението към парите влияе на сексуалния живот
Снимка: Thinkstock/Guliver

2295

Искате да разгорещите нещата в спалнята? Уверете се, че вие и партньорът ви имате еднакви нагласи по отношение на парите и финансовите въпроси въобще. Това е изключително важно за сексуалния живот на двойките, гласи проучване на Money.com, проведено сред 1000 респонденти от различни поколения.

Партньорите, които си имат доверие за парите, правят и по-добър секс. В същото време тези, които са отговорили, че вярват на половинката си „горе-долу“ или пък изобщо не, се оплакват от проблеми в спалнята. Двойките, каращи се по-често за финансите, се чувстват и по-неудовлетворени в сексуално отношение.

В отговорите на хора от различни възрасти логично се забелязват разлики. По-младите твърдят, че за тях е важно с партньора да са на едно мнение за големите покупки, докато по-възрастните търсят единомислие за бъдещи инвестиции. Като цяло, най-добре в сексуално отношение си пасват двойки, които нямат спорове по отношение на спестяванията.

Разбира се, изследването показва само крайни отговори, без да се спира на причините зад тях. Така че кой знае – може би пък добрият секс води до разбирателство по финансовите въпроси, а не обратното? Едно обаче е ясно: финансовата хармония е важна съставка на всяка успешна връзка.

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички