Привлекателните жени в САЩ в опасност - може да ги уволнят


Привлекателните жени в САЩ в опасност - може да ги уволнят
Снимка:

527

Опасен прецедент се появи в американското право – работодателите отвъд Атлантика вече имат основание да уволнят служител на основание, че той/тя е прекалено .. секси.

Правната възможност се отвори след решение на Върховния съд на щата Айова. Решението е факт по дело на уволнена стоматологична помощничка, която го е завела, защото, по нейни думи, работодателят ѝ я е уволнил, тъй като е твърде привлекателна.

С единодушно решение съдът е постановил, че стоматологът не е нарушил законите, като е прекратил договора на сътрудничката си, която неговата съпруга смятала за заплаха за брака им, пише агенция КРОСС, цитирайки „Ройтерс”.

Стоматологичната помощничка Мелиса Нелсън работела за стоматолога Джеймс Найт повече от 10 години и никога не е флиртувала с него, според свидетели по делото. 

По време на процеса обаче стоматологът разказа, че няколко пъти е правил забележки на Мелиса, че тоалетите ѝ са прекалено тесни, че разкриват прелестите ѝ и че го разсейват. 

В хода на делото става ясно, че през 2009 г. стоматологът и сътрудничката му започнали да разменят съобщения по мобилните си телефони, като в едно от тях Найт дори попитал Мелиса колко често тя стига до оргазъм. На този въпрос Мелиса обаче не отговорила.

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.8056
  • GBP
    1
    2.27846
  • JPY
    100
    1.16121
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички