Първият жив билборд в България


Първият жив билборд в България
Снимка:

494

Първият жив билборд в България могат да видят столичани.

Инициативата е дело на парти уискито J&B и може да бъде видяна на бул. „Цар Освободител” в близост до паметника на Съветската армия до 2 декември всяка вечер от 17.30 до 20 часа.

Платформата е с площ от 25 кв. м. и интериорът й пресъздава парти ситуации през различните епохи от създаването на J&B през 1749 г. до сега.

Инсталацията предизвиква голям интерес и стотици столичани се спират, за да се снимат с нея. 

Клубно осветление и музика допълват усещането за истинско парти. Специалният декор, който е предоставен от мебелни магазини КАРЕ и тоалетите на 5-мата живи манекени, ще пренесат минаващите около инсталацията в 20-те години на миналия век.

Приятелството на J&B с всички хора, които умеят да се забавляват го превръща в №1 парти уиски в света. Всичко започва от създателя на компанията Alfred Brooks, който се отдава на мисията да промотира J&B сред многобройните си приятели във висшето лондонско общество.

Парти популярността си в Щатите то придобива благодарение на Франк Синатра, който на всяко свое участие на сцената се появява с бутилка J&B. Известни със страстта си към забавленията, режисьорите от филмовите къщи в Италия също редовно получават каси с безплатно J&B. Затова и през 60-те и 70-те години на миналия век уискито J&B се появява по-често в италианските филми, отколкото София Лорен.

Още от най-ранното италианско кино през филмите за Джеймс Бонд и класиките на Алфред Хичкок, „Жестоки улици”, „Добри момчета”, „Време за мъже”, „4 сватби и едно погребение” до „Сексът и градът”, J&B винаги е в главната роля, достойна за Оскар. Безспорният парти имидж на J&B се затвърди и с организирането на най-големите партита на най-нетрадиционните точки по света. 

В духа на забавленията, J&B пусна на българския пазар лимитирана серия цветни бутилки. Така за първи път запазената зелена бутилка на марката вече може да бъде намерена и в жълта, зелена, оранжева, лилава и синя разновидност.

 

  • Етикети:

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.81162
  • GBP
    1
    2.27467
  • JPY
    100
    1.15805
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички