Ресторант в небето ще се извисява в Брюксел


Ресторант в небето ще се извисява в Брюксел
Снимка:

666

От 4 юни до 1 юли Брюксел предлага кулинарно преживяване високо в небето на жителите и гостите на града с "Вечеря в небето", уникална възможност да открият белгийската кухня по необичаен начин.

Събитието "Вечеря в небето" ще позволи на над 600 гости да се включат в необичайното преживяване, като се хранят на "летящи маси" на 30 метра над една от четири ключови туристически забележителности на града.

Необикновеният ресторант ще се извисява над Кралския дворец от 4 до 10 юни, над Атомиума (от 11 до 17 юни), над Еспланад ъв Сенкантюнер (18 да 24 юни) и над Боа дьо ла Камбр (от 25 юни до 1 юли). Той ще предлага ястия, приготвени от седем известни брюкселски майстор-готвачи, съобщи БГНЕС.

За всяко ястие 22-та гости ще бъдат пренасяни до местата си на 30 метра над земята, където компания ще им прави майстор-готвачът.

Ресторантът ще е във формата на гондола и ще се извисява над всяка от четирите забележителности една седмица, а всеки ден един от готвачите ще отговаря за сервираните ястия.

Желаещите да участват в събитието, организирано в рамките на Brusselicious 2012, трябва да резервират предварително място и ястие на цена от 250 евро. Преди време подобни ресторанти в небето се извисяваха и в Париж, Лондон, Дубай, Лас Вегас, Сидни и Монако.

  • Етикети:

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички