Роналдо инвестира 40 млн. долара в хотелиерския бизнес


Роналдо инвестира 40 млн. долара в хотелиерския бизнес
Снимка: Getty Images/Guliver

2613

Голямата звезда на "Реал" Мадрид Кристиано Роналдо ще се занимава със собствения си бизнес след края на футболната си кариера. Той сподели в интервю за AFP, че възнамерява да инвестира близо 40 милиона долара в хотелиерския бизнес.

„Много футболисти не знаят с какво ще се занимават, след като приключват с футбола, но при мен това не е така. Ще продължа развитието на моите марки. Вярно е, че в момента моят живот е свързан с футбола, но истината е, че винаги съм искал да притежавам хотел. Вече съм на 30 години и пред мен има доста възможности. Заобиколен съм от хора, които ме подкрепят и съм наистина щастлив. Независимо от това с какво се занимавам, искам името ми винаги да се нарежда сред най-добрите" заяви Роналдо, цитиран от БГНЕС.

Португалецът не се вижда като треньор, след като се оттегли от терена и няма подобни амбиции. Все пак Роналдо си оставя вратичка с думите, че "това може да се промени някой ден".

Вчера Роналдо подписа споразумение и ще придобие дял в хотелската верига "Пестана". От четирите хотела с марката CR7 два ще бъдат в Португалия - в родния град на футболиста Фуншал и столицата Лисабон. Другите два ще са в Мадрид и Ню Йорк. Така след като стане акционер в хотели, Роналдо за първи път ще направи крачка в бизнес извън спорта и модата.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички