6 изненадващо богати известни личности


6 изненадващо богати известни личности
Снимка: Getty Images/Guliver

6087

Има звезди като Мик Джагър и Мадона, чиито популярност и богатство не будят никакво учудване. А има и такива, които разпознаваме, но не предполагаме колко много пари са натрупали през годините. Е да, Доли Партън е звезда, но не е ли малко изненадващо, че е по-богата дори от Джагър? Тези шест знаменитости определено не се притесняват как ще изкарат месеца до заплата/пенсия.

Мартин Лоурънс. Може би си спомняте актьора от „Лоши момчета“, но в последните години той не е правил успешен филм. Въпреки това разполага със 110 млн. долара.

Доли Партън. Кънтри легендата е вече на години, но не спира да ходи по турнета. Тя има в сметките си 500 млн. долара.

Джулия Драйфус. Познаваме я от хитовия ситком „Зайнфелд“, но той не е единствената причина Джулия да има 200 млн. долара. Тя е дъщеря на милионера Жерад Луи Дрейфус, който се занимава с бизнес в сферата на енергетиката.

Бърдмен. Чували ли сте за този рапър? Определено не е сред най-популярните имена. Той обаче притежава продуцентската компания Cash Money Records, която му носи големи печалби. Богатството му се изчислява на 150 млн. долара.

Глория Естефан. От няколко години тя не записва нови песни, но феноменалният ѝ успех през 90-те е достатъчен, за да осигури комфортен живот не само на нея, а и на децата и внуците ѝ. Естефан сложи латино музиката на музикалната карта на света и бе възнаградена с 500 млн. долара.

Рей Романо. Кой не обича сериала 'Всички обичат Реймънд?“ А Рей Романо не само изпълняваше главната роля, а беше и изпълнителен продуцент на ситкома. И макар след това да не сме го виждали в запомнящи се роли, той има цели 120 млн. долара в сметките си.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички