7-те звезди с най-скъпи домове


7-те звезди с най-скъпи домове
Снимка: Getty Images/Guliver

5422

Докато някои знаменитости инвестират в редица имоти, други предпочитат да имат само един, но наистина впечатляващ. Ето кои са звездите с най-скъпи домове. 

Телевизионната легенда Опра Уинфри се разполага в огромно имение в Калифорния, което е на стойност над 100 млн. долара. То е наречено "Обетованата земя" и има шест спални, 14 бани, 10 камини, два кино салона, изба, езера и овощни градини, тенис корт, чайна и отделна къща за гости с басейн.

Бионсе и Джей Зи пък живеят в къща в Лос Анджелис, която купиха за 88 млн. долара. На фона на състоянието им от 1,6 млрд., това си е нищо работа. Имотът има СПА, медийна стая, баскетболно игрище, гараж за 15 автомобила, четири басейна и отделна къща за прислугата.

Докато още бяха заедно, Брад Пит и Анджелина Джоли купиха впечатляващо шато във Франция за 67 млн. долара. Имотът включва гори, насаждения, езеро, фонтати и лозови масиви.

Том Круз също живее на широко. Той притежава огромен имот в щата Колорадо, в рамките на който попадат гори, хълмове, конюшни, както и частна площадка за хеликоптери. Мястото струва 59 млн. долара.

Някога Тайгър Уудс бе най-добре печелещият спортист и съумя да се възползва от това. Той купи имот в скъпарска част на Флорида. Има си тенис кортове и, разбира се, голф игрище, стаи за различни видове физиотерапия, фитнес, изба, стая за игри и две пристанища за лодки. Уудс купи къщата и околността за 44 млн. долара, но след направените от него допълнения, тя вече достига цена от 54 млн. долара.

 

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички