Аштън Кътчър разкри коя е най-добрата инвестиция, която е правил


Аштън Кътчър разкри коя е най-добрата инвестиция, която е правил
Снимка: Getty Images/Guliver

4534

Повечето от нас свързват Аштън Кътчър с ролите му в киното и телевизията, но в последните години той се изявява и като успешен предприемач. Актьорът стана съосновател на медиен сайт и на организация за защита на човешките права. Освен това инвестира в някои от най-бързо развиващите се компании в момента, сред които Spotify, Airbnb, Uber и Meerkat.

В интервю за онлайн списанието Grow Кътчър разкрива подробности за това как е решил да се превърне в инвеститор и кое е най-доброто му вложение. „Това са моите връзки и отношения с хората. Отделям време да ги опозная, да разбера какво ги мотивира, какви са предизвикателствата, които стоят пред тях. Все неща, които често се пренебрегват. Инвеститорите се фокусират прекалено много върху печалби и числи и забравят истинската привилегия на позицията си, а именно – да споделиш пътя си с необикновени и талантливи хора“, заявява холивудската звезда.

Кътчър дава и съвети на хората, които се чудят в какво да направят вложения:

На първо място – в себе си! Увеличавайте уменията си, експертизата си, страстта си към дейността, с която се занимавате. На второ място – инвестирайте в детайли. Ако например имате строителна фирма, следете внимателно какви нови материали се появяват на пазара, в кое отношение са по-добри или по-лоши и избирайте прецизно. Помнете – мнението ви е по-експертно, отколкото смятате. Често хората мислят за инвестициите само от гледна точка на това как ще ги направят богати и не се задълбочават върху собственото си поведение, което всъщност може да им помогне повече“.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82481
  • GBP
    1
    2.28811
  • JPY
    100
    1.16232
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички