Дейвид Бекъм и изкуството да харчиш милиони


Дейвид Бекъм и изкуството да харчиш милиони
Снимка:

900

Британският футболист Дейвид Бекъм е може би най-добрата дефиниция за мега звезда в спорта. След години на активна кариера, той вече спокойно си отдъхва и се радва на плодовете на своя труд. А те са значителни. Състоянието на Бекъм се изчислява на близо 300 млн.долара. Огромна част от него е от рекламните договори на футболиста с марки като Armani, Addidas, Pepsi, H&M и др. 10 милиона футболни тениски с името Бекъм на гърба са продадени в световен мащаб, което също е донесло приходи на британеца. Как се харчат 300 млн.? Лесно.

Семейство Бекъм имат афинитет към недвижимите имоти. Притежават няколко на различни места по света. Имението им в Бевърли Хилс например струва 22 млн.долара, а вилата им в Испания е на стойност 12 млн.долара. Двойката обаче продаде легендарния си „Бекингамски“ дворец в Англия за над 19 милиона.

Когато Бекъм играеше за „Пари Сен Жермен“, живееше в луксозен хотелски апартамент за 21 000 долара на вечер.

През 2008 г. Дейвид подари на Виктория лозя с най-отбрани сортове грозде в долината Напа. И двамата са почитатели на луксозните вина.

Бекъм обича скъпите автомобили. Има над 20, сред които Ролс Ройс за 400 000 долара, Бентли, Порше 911. Моторите също намират място в гаража му, някои от които са правени по поръчка специално за него.

Футболистът не се скъпи за подаръците на децата си. За рождения ден на един от синовете си например бе наел музикалната банда The Wanted.

Татуировките на Бекъм се правят само от най-добрите в бранша и всяка от тях му е струвала хиляди долари.

Британецът може да е неприлично богат, но не забравя за онези, които не са били толкова облагодетелствани. През 2013 г. той дари 5,2 млн.долара на благотворителна организация за деца.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички