Еван Шпигел и Миранда Кер - официално сгодени


Еван Шпигел и Миранда Кер - официално сгодени
Снимка: Getty Images / Guliver

5366

Съоснователят на Snapchat Еван Шпигел се сгоди за австралийския супермодел Миранда Кер. За щастливото събитие съобщи самата Кер в Instagram, публикувайки снимка на диамантен пръстен на ръката си с коментар „Казах "Да“.

Младият американски предприемач, който е едва на 26, и 33-годишният модел на Vicotoria's Secret са заедно от около година. Техни приятели твърдят, че двамата са много щастливи въпреки разликата във възрастта им. Шпигел и Кер се запознават по време на вечеря, организирана от Луис Вито в Ню Йорк през 2014 г.

Миранда Кер коментира в социалните мрежи, че въпреки възрастта си, Шпигел е много зрял, а връзката им е спокойна и идилична. Те не обичали да излизат сред шумни тълпи, а предпочитали да прекарват времето си само двамата, наслаждавайки се на тихи романтични вечери и разходки. „Той е сладък, много мил и умен“, казва Кер в интервю за The Тelegraph.

Това не е първи брак за ангела на Victoria's Secret. Кер беше омъжена за английския актьор Орландо Блум, с когото се развежда през 2013 година. Двамата имат 5-годишен син.

Състоянието на Еван Шшигел се оценява на 2.1 млрд. долара. Той създава социалната платформа Snapchat през 2011 г. заедно със свои колеги от Станфордския университет. Днес компанията му струва 16 млрд. долара, а очакванията за тазгодишните ѝ приходи са между 250 и 300 милиона долара. Това е четири пъти повече от отчетените приходи за 2015 г.

 

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички