Кои са най-богатите супергерои?


Кои са най-богатите супергерои?
Снимка:

3083

Да си супергерои си е доста добра професия. Имаш невероятни сили, хубави дрехи, готино име и – в доста от случаите – значително състояние в банковата си сметка, чрез което да финансираш забавленията си. От сайта Money.com са решили да проучат кои от героите в комиксите, представени в последните години и в популярни филми като „Х-Мен” и „Отмъстителите”, биха били най-заможни, ако съществуваха. Ето какви са резултатите:

Ема Фрост, Х-Мен. Тази дама има телепатични способности и може да замразява всичко, до което се докосне. Според комиксите, в които е героиня, тя е шеф на огромен конгломерат, наречен „Фрост Интернешънъл” и богатството би се изчислявало на межди 1 и 3 млрд.долара.

Професор Чарлз Ксавие, Х-Мен. Лидерът на мутантите е основател и на училище, в което приютява и обучава младежи със специални умения. Състоянието му би било 3,5 млрд.долара.

Брус Уейн, Батман. Имайки предвид, че суперсилата на Уейн де факто е богатсвото му, което му позволява да се сдобива с интересни джаджи, не е учудващо, че той тъне в пари. Според Forbes ако Батман беше истински, щеше да притежава 9,2 млрд.долара.

Тон Старк, Железният човек. В комиксите и филмите героят притежава компанията „Старк Индъстрис”, която произвежда оръжия и иновативни изобретения. В банковата си сметка Железният човек би имал 12,4 млрд.долара.

 

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички