Колко печелят на епизод големите звезди от сериалите?


Колко печелят на епизод големите звезди от сериалите?
Снимка:

5148

Всички знаем, че холивудските звезди получават милиони долари за участието си в касови филми. Но какво е положението при любимците ни от сериалите? Не се тревожете – и те печелят добре. Даже доста добре. От Business Insider разкриват каква е заплатата на епизод на актьорите от хитовите телевизионни поредици.

Кит Харингтън (Джон Сноу) и Емилия Кларк (Денерис Таргериън) от „Игра на тронове“ прибират по цели 1,1 млн. долара за серия. Със същата сума са възнаградени колегите им Питър Динклидж (Тирион Ланистър), Лина Хийди (Церсей Ланистър) и Николай Костер-Валдау (Джейми Ланистър).

След тях се нареждат звездите от комедийния сериал „Теория за големия взрив“. Джим Парсънс (Шелдън), Кейли Куоко (Пени) и Джони Галеки (Ленърд) печелят по 1 млн. долара на епизод.

Наскоро бе възроден сериалът от миналото „Момичетата Гилмор“. За участието си в новите серии Лорън Греъм и Алексис Бледел ще взимат по 750 000 долара.

„Живите мъртви“ е сериалът с най-висок рейтинг след този на „Игра на тронове“. Две от главните звезди – Андрю Линкълн (Рик) и Нормън Рийдъс (Дарил), печелят по 650 000 долара на епизод.

Кевин Спейси получава чек за половин милион долара за всяка серия на „Къща от карти“. Клеър Дейнс изостава от него с малко – тя прибира по 450 000 долара за „Вътрешна сигурност“. Красивата Елън Помпео, която е най-разпознаваемото лице от „Анатомията на Грей“, взима по 400 000 долара на епизод.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички