Шефовете на успешни компании, които се влюбиха в знаменитости


Шефовете на успешни компании, които се влюбиха в знаменитости
Снимка: Getty Images/Guliver

4160

Преди време звездите си падаха основно по рок звезди - Хелена Кристенсен и Майкъл Хъчънс, Ева Херцигова и Тико Торес, Наоми Кембъл и Адам Клейтън. Тези мъже в повечето случаи идват с определени навици - от наркотици и алкохол до заглеждане на други жени, но да имаш връзка с лошо момче беше един от най-лесните начини да влезеш в медиите.

Времената се промениха. Тъй като в момента интернет е завладял всичко, сега на мода са техническите гении. Макар че е по-вероятно да работят по цял ден, да спазват здравословна диета, отколкото да купонясват по цяла нощ, тези основатели на социални мрежи и онлайн компании са днешните гаджета-мечта.

От Iwoman.bg ни представят 4 известни жени, които в момента излизат с такива.

Серина Уилямс и Алексис Оханян

My only regret is not pointing my toe sorry coach Garry 🙈

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

35-годишната Серина е може би най-добрата тенисистка на всички времена, като състоянието й възлиза на 140 милиона долара. Преди дни тя се похвали, че очаква първото си дете от приятеля си - 33-годишния Алексис Оханян, който е основател на социалната мрежа Reddit. Той я създава, когато е едва на 22, година по-късно я продава за близо 20 милиона долара, но остава председател на компанията.

Двамата се запознават през юли 2015 година в ресторант в Рим, като през декември 2016 двамата се сгодяват на същото място. Той обикаля с нея по света, за да я подкрепя, когато играе на корта. Нарича бъдещата си съпруга и майка на детето му "кралица".

Оханян живее в таванско жилище в Бруклин, Ню Йорк, заедно с котката си Карма. За разлика от него, Серина обича блясъка и лукса. В дома си във Флорида тя има стая за чанти, кара Bentley и носи масивни диаментени пръстени.

Амбър Хърд и Илън Мъск

Cheeky

Публикация, споделена от Amber Heard (@amberheard) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

31-годишната актриса е може би най-позната с брака си с Джони Деп, който приключи със скандал и обвинение за насилие. 45-годишният Илън Мъск е основател на компанията, която се превърна в PayPal, притежава електрическите коли Tesla и SpaceX, която планира да изпраща хора на Марс. Неговото състояние се оценява на 14 милиарда долара. Илън също така има пет деца от бившата си съпруга Джъстин, а също така два брака с британската актриса Талула Райли.

Мъск хвърля око на Амбър, след като двамата участват във филма "Machete Kills" през 2013, макар че реално не се срещат на снимачната площадка. Той много пъти пише на режисьора Робърт Родригес, за да го помоли да му уреди среща с нея, въпреки че по това време тя има връзка с Джони Деп. В крайна сметка, миналото лято двамата започват да излизат, като преди дни актриса потвърди за връзката им. Баща й също така разкри, че тя е много щастлива с милиардера и дори вече мисли за брак.

Кои други техгении и шефове на компании са се влюбили в знаменитости прочетете тук.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички