Супербогати хора, за които вероятно никога не сте чували


Супербогати хора, за които вероятно никога не сте чували
Снимка: Getty Images

3881

Не всеки, който се къпе в пари, е знаменитост. Много заможни хора се възползват от възможностите си, за да си осигурят спокойствие и да избегнат публичния шум. Днес решихме да ви запознаем с някои от най-богатите хора в света, предпочитащи да стоят извън светлината на прожекторите.

Елиодоро Мате. Състояние: 3 млрд.долара. Притежава бизнес с производство и продажба на евкалипт и чамов материал в Аржентина и Чили.

Райли Бечтел. Състояние: 4,1 млрд.долара. Управлява строителната компания Bechtel Group, която се занимава с изграждането на мащабни инфраструктурни проекти.

Райнхолд Вурт. Състояние: 7,3 млрд.долара. Германският бизнесмен има голяма компания за производство на слънчева енергия, както и банка.

Киелд Кристиансен. Състояние: 9,1 млрд.долара. Той в внук на създателя на Lego и до днес има ръководна роля в компанията.

Алико Данготе. Състояние: 17,1 млрд.долара. Нигериецът е най-богатият човек в Африка. Има компании за производство и продажба на захар, брашно и цимент. Инвестира и в петролната индустрия.

Хорхе Леман (на снимката със съпругата си). Състояние: 26 млрд.долара. Леман е бразилски инвестиционен банкер, известен още като „барона на бирата“, тъй като голяма част от богатството му се дължи именно на притежаваната от него марка InBev.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички