Тръмп е готов да похарчи стотици милиони за кампанията си


Тръмп е готов да похарчи стотици милиони за кампанията си
Снимка: Getty Images

2035

Американският милиардер Доналд Тръмп, който според проучванията на общественото мнение води по популярност сред претендентите за президентския пост на САЩ от Републиканската партия, е готов да похарчи за кампанията си стотици милиони долари, при условие, че кандидатурата му продължи да се ползва с такава силна подкрепа от избирателите. Това заяви Тръмп в интервю за Fox News.

В отговор на въпрос на водещия дали бизнесменът е готов да похарчи за кампанията си. "345 милиона долара или повече", Тръмп отговори утвърдително: "Разбира се, вие сте виждали данни за доходите ми, те възлизат на 400 милиона долара годишно", каза бизнесменът, имайки предвид данните за финансовото му състояние, публикувани по-рано от Федералната избирателна комисия на САЩ. "Разбира се, аз съм готов да похарча такава сума, ако при мен всичко върви добре", каза Тръмп.

По-рано предизборният му щаб обяви на интернет страницата си старта на събирането на дарения за финансиране на кампанията на Тръмп. Както заяви Хоуп Хикс от щаба му, самият милиардер "беше приятно изненадан" от броя на направените вноски. Хикс обаче не разкри какви средства са събрани до този момент.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83233
  • GBP
    1
    2.2729
  • JPY
    100
    1.1837
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички