Успели хора споделят какви са сутрешните им ритуали


Успели хора споделят какви са сутрешните им ритуали
Снимка: Getty Images

2279

Начинът, по който прекарваме сутрините си, може да определи какъв ще бъде целият ни ден. Шефовете на успешни компании знаят това и си имат определени сутрешни ритуали, които ги правят по-енергични и продуктивни, пише Business Insider. Ето какви са:

Кара Голдин, CEO на HintWater

Бизнесдамата се буди всеки ден в 5:30 и веднага отваря електронната си поща. Твърди, че това й дава представа как ще протече денят й. След това излиза на кратка разходка със съпруга и кучетата си.

Гари Вайнерчук, CEO на VaynerMerdia

Вайнерчук има три сутрешни ритуала. Когато се събуди, първо си пуска новинарските канали, за да се информира за случващото се в бизнес света. След това проверява профилите си в социалните мрежи. На път за работа пък говори по телефона с роднините си. „Ценя тези моменти, те ме зареждат за предстоящия ден“, казва той.

Милиардерът Джон Пол де Джория

Де Джория е съосновател на марката текила Patron, както и на компания за козметични продукти. Всяка сутрин той си отделя 5 минути за размисъл и организира задачите си за деня първо в главата си. След това прави оперативка с асистентите си и се залавя да направи важни телефонни обаждания. Нещо, което не прави? Не отваря имейла си. „Малко съм старомоден и обичам да върша нещата по друг начин“, казва той.

Брад Ланд, един от директорите на BirchBox Men

Ланд твърди, че е станал по-енергичен, откакто прави четири неща сутрин: пие гореща вода с лимон, медитира, практикува йога, прави си здравословно смути за закуска.

Андрю Янг, CEO на Venture of America

Първото нещо, което Янг прави сутрин? Избутва кучето от себе си. После прекарва време със сина си, ако той се е събудил, ако ли не – отива да потренира във фитнеса. Освен това всяка сутрин записва в телефона си три неща, за които е благодарен. „Списъкът ми вече е доста дълъг. Препрочитането му ми помага в трудни момента“, заявява той.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички