Звездите, които останаха без пукнат грош


Звездите, които останаха без пукнат грош
Снимка: Getty Images / Guliver

6415

Богатите и известните не са имунизирани срещу финансови проблеми. Само попитайте тези звезди, които поради различни причини пропиляха богатството си и в момента са в доста затруднено положение. TheRichest ни припомня историите им.

Кортни Лав

Когато съпругът ѝ и фронтмен на Nirvana Кърт Кобейн почина, Кортни остана сама с дъщеричката им и с доста солидна сума от печалбите на групата. Заради наркотичната си зависимост и многото съдебни дела срещу нея, Лав обаче успява да профука 27 млн. долара. Нищо чудно, че дъщеря ѝ не я понася.

Ким Бейсингър


Актрисата имаше успешна кариера през 80-те години на миналия век, но финансовите несгоди я застигнаха. В началото на 90-те тя инвестира цяло състояние в закупуването на малко градче и опита да го превърне в туристическа атракция. Начинанието обаче се сгромолясва и Бейсингър фалира.

Памела Андерсън

Спасителката на плажа пръскаше пари по екстравагантни придобивки години наред и днес има едва 4 млн. долара в сметката си. За обикновения човек това са много пари, но за една звезда от ранга на Пам са си жълти стотинки. Особено като се има предвид, че тя е доста задлъжняла и има проблеми с данъчните служби.

МС Хамър

Милиони хора си тананикаха хита Can't Touch This преди години, но днес неговият изпълнител – рапъра МС Хамър, е в доста тежка ситуация. Разбира се, за това е виновен само и единствено той, тъй като е харчил безразборно за глезотии. Някога Хамър имаше десетки лични асистени, имение за 30 млн. долара, 17 коли и 19 породисти коне. Днес обаче е тотално фалирал.

Майк Тайсън


Боксьорът сякаш е магнит за скандали. През 2003 г. той обяви, че е в банкрут. Само две години по-късно излезе наяве, че е успял да похарчи 62 млн. долара за 12 месеца. За да изплати дълговете си, Тайсън се завърна на ринга и участваше в мачове срещу заплащане. Обвиненията за притежание на наркотици не помогнаха на положението му.

Уесли Снайпс

Освен че загуби голяма част от парите си, актьорът прекара 3 години в затвора за укриване на данъци. Беше освободен през 2013 г. Сумата, която е укрил, се равнява на 15 млн. долара. През 2014 г. се опита да се завърне в киното, но нещата не потръгнаха. Бъдещето определено не изглежда розово за Снайпс.

Тони Бракстън

Легендарната певица е във финансова дупка. Два пъти банкрутира – първо през 1996, после през 2010 г. Оказа се, че е имала дългове в размер на 13 млн. долара към звукозаписна компания и не изплатила близо 2 млн. долара данъци.

Линдзи Лоън


Една от провалените знаменитости на Холивуд. Стресът и славата явно ѝ оказаха лошо влияние. Актрисата злоупотребява с алкохол и наркотици, хващана е да кара пияна и не може да си намери почти никаква работа. На този фон продължава да харчи като за последно. Други звезди, сред които Чарли Шийн, дори са ѝ давали заеми. Но едва ли ще видят парите си обратно.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82481
  • GBP
    1
    2.28811
  • JPY
    100
    1.16232
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички