ДЗИ представя новото си лого


ДЗИ представя новото си лого
Снимка:

39871

Дружеството с най-дълга история на българския застрахователен пазар ДЗИ сменя своята визуална идентичност. От първия ден на месец април, ДЗИ ще представи своето ново лого, като стартира от сградата на своята централа. Ребрандирането на ДЗИ е нещо повече от визуална промяна – то носи в себе си нов облик, основан на три измерения – динамика, действие, доверие.

„С преминаването към новото лого ще се визуализира по един още по-силен начин принадлежността на ДЗИ към КВС груп, както и връзката ни със СИБАНК. Това е поредното доказателство, че България, в лицето на ДЗИ и СИБАНК, е ключов пазар за Групата”, коментира Недялко Чандъров, председател на УС и главен изпълнителен директор на ДЗИ

ДЗИ стана част от семейството на КВС груп през 2007 година и до момента беше единствената дъщерна компания, с отличаващо се лого. Ребрандирането в настоящия момент ще допринесе за асоциирането на бранда с качества като иновативност, модерност, отношение към хората, които ще се съчетаят с изградения в годините имидж на сигурна и надеждна институция,.

ДЗИ и СИБАНК, част от КВС груп, ще продължат да работят в синергия, която допълнително се подсилва от общата им визуална идентичност. Този подход е видим и в търговско-рекламните кампании на двете дружества.

Паралелно с ребрандирането стартира и Великденска кампания на ДЗИ, насочена към индивидуални клиенти и фирми. В нея са заложени специални предложения по имуществени застраховки  и застраховки „Живот”. СИБАНК от своя страна дава старт на кампания по ипотечни кредити.

Още от Финанси и застраховане


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28771
  • JPY
    100
    1.16745
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички