НАП награждава победители в конкурс


НАП награждава победители в конкурс
Снимка:

497

Утре (16 юли) Националната агенция за приходите ще обяви победителите в конкурса "Данъците, без които не можем". Шестимата финалисти от кампанията "Влез в час с данъците" ще получат своите награди на специалната пресконференция, съобщи БГНЕС.

Конкурсът има две категории – визуална и текстова. Класиралите се на първо място ще получат мобилен телефон, на второ – таблет, а на трето – електронен четец. Победителите ще бъдат обявени от представители на журити, сред които са ТВ-водещият Део, актрисата Силвия Лулчева и моделът Диляна Попова.

Конкурсът "Данъците, без които не можем" е част от образователната кампания на НАП "Влез в час с данъците", която се проведе с подкрепата на Министерство на образованието и науката и програма "Глобални библиотеки". В рамките на учебната година се проведоха над хиляда срещи между служители на НАП и около 22 000 ученици от цялата страна. Близо 100 данъчни служители се срещнаха с младежи на възраст между 14 и 18 години от 98 общообразователни училища в 28-те областни града в страната.

Над 8 000 са последователите на кампанията на фенстраницата в социалната мрежа "Фейсбук". В рамките на шест месеца всички онлайн фенове имаха възможност да се запознаят с интересни статии по важни за младите теми - "Кога трябва да започна сам да плащам здравните си вноски?", "Значение на касовата бележка", „Кога декларираме пред НАП доходите си?" и др

  • Етикети:

Още от Финанси и застраховане


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички