Пощенска банка намали лихвите по жилищни кредити


Пощенска банка намали лихвите по жилищни кредити
Снимка:

743

От 8 октомври Пощенска банка предлага по-ниски лихви по предлаганите жилищни кредити в лева и евро - те са намалени с 2% за първата година на кредита.

Офертата е валидна за нови жилищни кредити с цел покупка, ремонт, подобрения, строеж и довършване на жилище и цели да отговори на раздвижването на ипотечния пазар у нас, съобщиха от финансовата институция.

Нивата на лихвите по жилищните и ипотечни кредити започват от 4,60% през първата година на кредита при ползване на допълнителни условия на пакет „Лесен живот”, като през останалия период на кредита са в размер на 6,60%. Условията за ползване на пакет „Лесен живот” са превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка с дебитна карта, поне едно комунално плащане на месец с услугата „Универсален платец” и сключване на застраховка „Живот”.

Преференциалното предложение, валидно до 31 декември 2012 г., включва и премахването на таксата за кандидатстване и таксата за предсрочно погасяване със собствени средства.

В допълнение, на кандидатствалите до края на годината Пощенска банка подарява 500 лв. по кредитна карта ИКЕА към всеки усвоен жилищен кредит над 20 000 лева. Подаръкът може да бъде използван при пазаруване на стоки за дома в магазин ИКЕА София.

Всеки клиент получава и ваучер за безплатна доставка на закупените стоки от ИКЕА, валиден за територията на цялата страна.

 

 

  • Етикети:

Още от Финанси и застраховане


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79995
  • GBP
    1
    2.27819
  • JPY
    100
    1.1619
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички