Промоцията за жилищни кредити в левове и евро на Пощенска банка се удължава


Промоцията за жилищни кредити в левове и евро на Пощенска банка се удължава
Снимка:

42352

От днес до 31 май 2013 г. Пощенска банка удължава промоцията си за жилищни кредити в левове и евро с 2% по-ниска лихва през първата година на кредита. Предложението е валидно за нови жилищни кредити с цел покупка, ремонт, подобрения, строеж и довършване на жилище.

Нивата на лихвите по жилищните кредити в лева започват от 4,6% през първата година на кредита при ползване на допълнителни условия на пакет „Лесен живот”, като през останалия период на кредита са в размер на 6,6%. Условията за ползване на пакет „Лесен живот” са превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка, поне едно комунално плащане на месец с услугата „Универсален платец” и сключване на застраховка „Живот”.

Кредитът е освободен от такси за кандидатстване и предсрочно погасяване след третата година.

Новото в предложението на банката, е възможността клиентите да получават информация освен чрез традиционните канали – клоновете на финансовата институция, горещата линия на тел. 0800 18 000, интернет страницата на банката, така и чрез е-mail адрес: moidom@postbank.bg, който е обслужван директно от специалистите в отдел „Жилищно кредитиране“ в централата. На него клиентите могат да задават въпроси и да получават допълнително информация и съдействие по отношения на актуалното предложение.   

Жилищните кредити на Пощенска банка предлагат „Флекси” опция, благодарение на която клиентите могат да се възползват от гъвкаво погасяване на месечните си вноски. Опция „Флекси“ дава възможност за пропускане на една вноска годишно, или намаляване на вноските наполовина - до 6 вноски по кредита в рамките на всяка календарна година.

Всички желаещи да кандидатстват за нов жилищен кредит от Пощенска банка, могат да подадат заявка онлайн, бързо и удобно на интернет страницата на банката.

Допълнителна информация за жилищните кредити може да бъде намерена на www.postbank.bg, както и в най-близкия клон на Пощенска банка, където клиентите ще получат лична консултация от експерти „Жилищно кредитиране“.

Още от Финанси и застраховане


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички