За 7-ма поредна година Банка Пиреос България ще участва във форума „Национални дни на кариерата“


За 7-ма поредна година Банка Пиреос България ще участва във форума „Национални дни на кариерата“
Снимка:

1207

За седма поредна година Банка Пиреос България ще вземе участие в „Национални дни на кариерата“. Професионалният форум за студентски стаж и кариера ще се проведе на 12 и 13 март, 2013 г в град София. Банката ще представи своята стажантска програма, която предлага отлична възможност за придобиване на професионален опит чрез практика, изграждане на корпоративно поведение и запознаване с бизнес етикета, както и бъдещо назначаване на постоянна работа в Банка Пиреос България на най-успешните стажанти.

Ежегодното участие на Банка Пиреос България в „Национални дни на кариерата“ е част от дългосрочната политика на банката за успешно развитие на практиките в областта на човешките ресурси и реализацията на стажантските програми, финансирани по европейски програми. През 2012 година в рамките на форума екипът на Банка Пиреос България се срещна и интервюира 800 студенти. Част от успешно представилите се взеха участие в стартиралата през 2012 година стажантска програма на Банка Пиреос и Пиреос Лизинг България „Ново начало“, която за първа година бе изцяло финансирана от Eвропейския социален фонд. Програмата осигури 6 месечен платен стаж за 44 студенти на трудов договор под ръководството на специално подбран ментор. След успешното приключване на програмата 11 стажанти бяха наети на постоянна работа в Банка Пиреос България и 5 в Пиреос Лизинг.

В рамките на стажантската програма на Банка Пиреос България през последните 6 години бяха наети 230 стажанти, а 65 от тях вече са част от екипа на банката.

"Банка Пиреос с готовност подава ръка на младия талант на България, който търси развитие във водеща финансова институция. Стажантските програми през последните години доказаха, че са чудесна практика както за професионалния старт на реализация на младите ни сънародници, така и за свежото развитие на Банката ни. Инвестирайки в обучението на стажантите, ние инвестираме в бъдещото и устойчиво развитие на нашата организация", коментира г-жа Мила Георгиева, директор "Човешки ресурси" на банката.

Желаещите да се запознаят с възможностите, предлагани от стажантската програма, могат да посетят щанда на Банка Пиреос България по време на форума или да намерят необходимата информация на  официалния сайт на банката.

За Банка Пиреос България:

Банка Пиреос България, част от финансова група Пиреос, е една от най-динамично развиващите се финансови институции в България. Тя е универсална банка, специализирана в корпоративно банкиране, банкиране на дребно, финансови услуги за малки и средни предприятия, капиталови пазари, инвестиционно банкиране и лизинг. В България Банка Пиреос оперира от 1994 г. В началото на 2005 г. Банка Пиреос закупува Евробанк АД и в момента се нарежда сред десетте най-големи банки в страната. Тя разполага с клонова мрежа от 97 клона в цялата страна и притежава активи за над 2.52 милиарда евро.

 Банка Пиреос България е носител на наградата „Финансов продукт на годината за 2005, 2006 и 2007 г.” от Международното финансово изложение „Банки, Инвестиции, Пари”, както и на първа награда в категорията „Най-добра печатна реклама” от Годишните награди на Българската асоциация по маркетинг за 2005 г. През 2006 г. Банка Пиреос получи още две много престижни отличния – „Бранд Мениджър на годината 2006” в категория глокална марка и „Банкер на годината 2006” от ежегодните награди на вестник „Банкер”.

През 2008 Банка Пиреос България получи международна награда  2007 EUR Straight-Through Processing (STP) Excellence Award от Deutsche Bank AG; отличена е с награда в класацията Business Superbrands за България за 2007-2008 г., както и с награда в категория „Динамика на развитието” на ежегодното издание на конкурса „Банка на годината”

За финансова група Пиреос:

Финансова Група Пиреос ръководи група от компании, които обхващат всички финансови и банкови дейности на гръцкия пазар (универсална банка) и притежава изключително ноу-хау в областта на малките и средни предприятия, селското стопанство, банкиране на дребно, лизинг, стокови пазари и инвестиционно банкиране. През 2012г., Банка Пиреос реализира две значими стратегически стъпки, чрез които заема важна позиция и присъствие в банковия сектор в Гърция: през юли Банката придобива  "здравата" част на ATE bank, а през декември и общия дял на Societe Generale в Geniki Bank (99%). Към октомври 2012г. Банка Пиреос е третата по големина банка на гръцкия банков пазар, с 19% дял на депозити и 18% на кредити. Общата сума на активите на Групата възлиза на €78 млрд., на нетните кредити € 44 млрд., а на депозити € 35 млрд. Финансова Група Пиреос разполага с 18.802 работни места, с клоновата мрежа от 1348 офиса в 10 страни, включително Гърция, и обслужва приблизително 6 милиона клиенти.

  • Етикети:

Още от Финанси и застраховане


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82822
  • GBP
    1
    2.2865
  • JPY
    100
    1.18084
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички