Bioptron на Цептер помага за кожните заболявания


Bioptron на Цептер помага за кожните заболявания
Снимка:

30915

Силата на светлината може да се използва за намаляване на болката и подпомагане на лечението на две от най-често срещаните болести при най-малките през ваканцията – заболявания на дихателните пътища и кожните обриви. Това споделят от „Цептер-България” по повод нарасналия интерес по време на лятната почивка към техния уред за светлинна терапия BIOPTRON.

Лечението със светлинната терапия BIOPTRON е приятно за децата и намалява дискомфорта от кожните проблеми. 15% от децата страдат от алергични екземи и кожни инфекции, причинени от вируси и бактерии по време на почивката. Кожните заболявания са стресиращи за децата и родителите заради раздразненията, постоянния сърбеж, безсънието и смущението, породено от външния вид на кожата, особено ако лезиите са по лицето и ръцете. BIOPTRON подпомага лечението на тези състояния чрез стимулация на имунната система.

По-малките деца са податливи към вирусни инфекции на горните дихателни пътища (в това число на носа и гърлото), като през лятото покрай морето ги развиват доста често. Освен това, през лятото продължава да се развива с пълна сила и алергичният ринит. Той се засилва при сухо и горещо време, като най-честите му прояви са кихане, сърбеж в носа, очите, устата, силно повишена секреция от носа през нощта или рано сутринта. Растителните видове, които обикновено алергизират до октомври месец у нас, са бреза, жито, липа, коприва, плевели. Медицинският уред BIOPTRON засилва отделянето на секрети с между 20 и 40%. Той улеснява дишането през носа, отслабва локалната възпалителна реакция, намалява риска от алергизиране в хронична фаза и ускорява възстановителния процес. Уредът засилва имунната система и действа срещу стреса, който често отключва алергиите. „Вече има 4-годишни деца с изявен алергичен ринит”, поясняват от „Цептер-България”.

Светлинната терапия BIOPTRON е клинично доказана и се използва за подпомагане лечението на кожни рани, облекчаване на болка и възпалителни процеси. От компанията я препоръчват на всеки родител с дете, страдащо от кожни или респираторни проблеми по време на лятната ваканция, както и за профилактично подсилване на имунната система при здрави деца.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички