Българска водка стана Master на 2012


Българска водка стана Master на 2012
Снимка:

25800

The Spirit Business, списанието лидер, следящо тенденциите в световния алкохолен бранш, награди българска водка с най-високото възможно отличие на ежегодния си конкурс The Spirits Masters.

Една от най-мащабните и признати световни дегустации за вкусови данни на водките в различните страни определи българската напитка за по-добра от финландските и датските.

С най-високото отличие Master (бел.р. по-високо от Злато) марката Flirt измести дългогодишни световни лидери като Finlandia Platinum и Danzka Vodka, а това е страхотен успех за българския високоалкохолен сектор.

В състава на журито на конкурса The Spirits Masters влизат дестилъри, журналисти, пишещи ревюта за алкохолни продукти, бармани в престижни хотели и търговци, които отговарят за спиртните напитки в големи търговски вериги. Именно те след продължителни слепи дегустации определиха Flirt за един от световните лидери сред водките. Българската марка взе Master награда за качества и злато за дизайн и опаковка, оставяйки след себе си, няколко стълбици по-долу в класирането, марки като Finlandia Platinum и Danzka Vodka.

„Това е фантастичен резултат! Сериите на конкурса The Spirits Masters се превърнаха в едни от най-уважаваните арбитри в света на алкохолната индустрия, така че с право можете да се гордеете с вашите постижения!”, коментират в писмо до Винпром Пещера, производител на Flirt, директорите на The Spirits Business.

Редакторите на списанието дават за пример успеха на страната ни, българската компания и родната водка на страниците на октомврийския брой на The Spirits Business.

Дегустациите се проведоха в Лондон „на сляпо” - така, че никой да не знае какво опитва и не може да се повлияе от популярността и историята на съответния бранд.

Това е повече от голям успех за Flirt, чиято цена е много по-разумна и достъпна от световните конкурентни напитки, а качеството е доказано високо. Няма друга българска водка, която да се е завръщала с най-голямото възможно отличие от конкурс с такъв висок ценз. Flirt водка е произведена с една от най-модерните технологии в Европа за дестилиране на зърнен спирт, извлечен от селектирана пшеница.

Скоростта на смесване на съставките може да се опише образно, като падане на вода от 17-метров водопад. Безкомпромисният контрол на качеството на съставките и многостепенната каскадна обработка гарантират отличен краен продукт, което доказаха и признанията от Лондон.

 

 

 

 

 

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82822
  • GBP
    1
    2.2865
  • JPY
    100
    1.18084
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички