Дамски елегантни комплекти: 5 идеи как да сте стилни през лятото в офиса


Дамски елегантни комплекти: 5 идеи как да сте стилни през лятото в офиса
Снимка: iStock/Guliver

3703

Лятото е вече тук, но не всички още са се отдали на заслужена почивка. Немалко жени в този момент водят борба със своя гардероб в търсене на перфектния офис аутфит за горещите дни. Ако и вие сте една от тях и имате нужда от свежи идеи за вашата визия, то на правилното място сте. Мислите си, че е невъзможно да се съобразите с дрескода на работното място, но едновременно с това да изглеждате модерни и секси? Грешите! Дамските комплекти са едно от модните открития през последните няколко сезона, което разби всички представи на дамите за стилно облекло. Затова днес ще ви дадем няколко идеи как да освежите своя летен арсенал от дрехи със стилни дамски комплекти и да забравите за модните кризи поне за следващите няколко месеца.

Дамският комплект - в името на модата и елегантната визия

Дамските елегантни комплекти, най-често в две части, са истинско бижу в гардероба на жените. Те са идеално решение за офиса, тъй като излъчват решителност и самоувереност, нужни на всяка бизнес дама. По тази причина сега ще ви дадем няколко идеи, с които да начертаете рамките на вашето офис облекло за идните месеци.

●  Не се притеснявайте да избягате от класическото черно. То е винаги правилен избор, но пък лятото е времето, когато може да опитате нещо ново и различно. Защо не дамски комплект в лилаво, розово, оранжево или жълто - едни от най-модерните цветове през топлите дни? Отдайте се на смели комбинации и със сигурност ще спечелите приза за най-добре облечена жена в офиса;

●  Дайте си свобода! Прилепналите поли определено са секси и стилни, но дали са също толкова практични? Ако искате да сте сигурни във функционалността на своето облекло, заложете на дамски комплект с разкроена пола, която ще ви осигури кокетно парижанско излъчване. С този аутфит лесно ще се впишете към всяка обстановка. А комбинацията с правилните аксесоари определено ще допринесе за “УАУ!” ефект;

●  Аксесоари и обувки - Ако заложите на дамски комплект в черно или бяло, то смело развихрете въображението си при избора на допълнителни детайли. Летните дни в офиса могат да бъдат запълнени с платнена чанта, стилни чехли или сандали и дори с бижу с морски орнаменти. Така не само ще изглеждате добре, но и ще носите лятното настроение със себе си;

●  Разкроените панталони (или още познати като palazzo pants) са модна находка право в десетката. Широкият крачол е чудесна алтернатива на правия панталон, ако той вече ви се струва скучен или искате да разнообразите своята офис визия за лятото. Той ще ви даде не само свобода, но и ще направи жегата малко по-търпима. Ако се чудите дали дамски комплект с тези панталони изглежда добре, нека само ви кажем, че дори Коко Шанел през далечната 1920 г. ги е носила;

●  Топовете не са табу в офиса! Когато температурите са наистина високи, чакат ви купища работа, но за вас е важно да изглеждате стилно и елегантно, то дамските комплекти с пола или панталон и топ са идеално решение. Придържайки се към стриктната визия на работното облекло, вие пак можете да заложите на актуални модни предложения, които се радват на особен интерес през лятото.

Дамският комплект е дреха, която не търпи никакви ограничения - стилови, възрастови, сезонни и др. Ако искате да притежавате това бижу във вашия гардероб, във VS Fashion ви очаква изобилие както от дамски елегантни комплекти, така и от спортни комплекти.

За разлика от дамските официални комплекти, които са по-претенциозни към аксесоарите и обстановката, в която се носят, дамските спортни комплекти ви дават нужната свобода за избор. Те са изключително подходящи за нуждите на съвременната динамична дама, на която често ѝ се налага да прескача от стил в стил само в рамките на един ден. Спортните комплекти от VS Fashion ви дават възможност да изглеждате добре по време на своята тренировка, но те са и идеален избор за разходка в парка, обяд с приятели и т.н.

Всеки от дамските комплекти във VS Fashion се радва на стилен и актуален дизайн. Ниските цени ще ви дадат възможност да сте безкомпромисни към избора си на дрехи, а високо качество на стоките ще направи вашата покупка една страхотна инвестиция. VS Fashion ще ви подари едно наистина красиво лято, през което със стил да се отдадете на приятни занимания.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички