Горещо Флирт парти на брега на Северно море


Горещо Флирт парти на брега на Северно море
Снимка:

1252

На 6 юли в Холандия се проведе поредното издание на Flirtation – едно от най-ярките партита в клубния живот на Европа. Купонът с над 3000 гости премина под знака на водка Flirt и продължи 10 часа, тъй като с него се отбеляза 10-та годишнина от зараждането на Flirtation, а мястото на провеждане бе повече от многозначително – Beachclub Vroeger. Това е най-добрият плажен клуб в Холандия, привличащ парти фенове от цяла Западна Европа. Достатъчно е само да споменем, че миналата седмица тук е пял Бой Джордж, а за футболистите на Аякс той е любимо място за разпускане.

Темата на партито бе Red lips who love to Kiss, а дрескодът – „бяло и червено”, без да е задължителен, както се полага на едно толкова разкрепостено събитие. Всичко започна с welcome drink от водка Flirt и продължи в ритъма, зададен от добрите диджеи. Красивият залез, огромната сладоледена торта и прохладният бриз родиха дестилат от незабравими емоции. Българският продукт се радваше на отличен прием от страна на гостите, които признаха, че са впечатлени от мекотата на Flirt, неотстъпваща по нищо на световноизвестните водки. Голям интерес имаше и към овкусените водки Flirt Cool Mint, Flirt Orange и Flirt Green Apple, с които барманите правиха атрактивни коктейли.

Flirtation на брега в холандския курортен град Bloemendaal е най-голямото международно събитие от такъв мащаб, спонсорирано за първи път от българска марка алкохол. Най-добрата новина е, че това не е изолирано събитие, а част от дългосрочен план за навлизане на марката в Западна Европа. Водка Flirt е на холандския пазар от началото на годината и се възприема много добре от потребителите. Тя може да бъде открита в множество клубове в Амстердам и по холандското крайбрежие, където определено знаят как да се веселят.

Догодина ще очакваме с нетърпение 11-ия рожден ден на Flirtation, който по всяка вероятност ще бъде отбелязан с 11-часов парти маратон.

  • Етикети:

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.81667
  • GBP
    1
    2.27939
  • JPY
    100
    1.17503
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички