Как да правим онлайн залози чрез мобилните приложения на букмейкърите


Как да правим онлайн залози чрез мобилните приложения на букмейкърите
Снимка: iStock/Guliver

3612

В наши дни повечето онлайн букмейкърите са помислили за играчите, които обичат да залагат в движение. Чрез мобилните апликации имате достъп до пълния сайт на онлайн букито, тоест всички функции, които са достъпни в основната платформа са налични и в мобилното приложение.

Днес ще представим мобилното приложение на един от топ онлайн букмейкърите bet365 https://betindex.net/bet365-mobile/ и начините да се възползваме от високите коефициенти, които то предлага.

Как да изтеглите мобилното приложение на Bet365

Ако сте потребител на iPhone, можете да изтеглите мобилното приложение Bet365 директно от iTunes. Ако сте потребител на Android, ще трябва да отидете на сайта на bet365 и в долната част на началната страница ще намерите линк „Преглед на всички приложения на bet365“. Винаги проверявайте за нови възможни актуализации.

Интерфейс на мобилното приложение на bet365

Един от традиционните недостатъци на поставянето на залози през мобилно устройство е фактът, че повечето сайтове имат мобилен интерфейс, който е най-често твърде малък, или по друг начин разочароващ за навигация по различни причини. В случая с мобилното приложение на бет365 това не би могло да бъде по-далеч от истината, тъй като приложението е лесно за използване, а малкият екран не пречи на цялостното изживяване.

Да поставите залог в мобилното приложение на bet365 е лесно – всичко, което трябва да направите е да изберете пазар и да поставите своя залог. Лесната навигация е ключов фактор и дава възможност за бързо поставяне на залози.

Bet365 App Стрийминг на живо

Може би най-интересната част от приложението bet365 е фактът, че може да се възползвате от стрийминг на живо директно в приложението. Превключването между сайт за залагания и приложение често е разочароващо, особено когато искате да правите залози на живо за мач, тъй като често пропускате възможности да получите най-добрите опции. Приложението bet365 обаче доставя предаване на живо от същото място, където можете да и да залагате.

Използвайки раздела In-Play на приложението, може да видите кои събития се случват в даден момент. За мачове, които отговарят на условията за предаване на живо, голям жълт бутон с думата ГЛЕДАЙ върху него е индикатор, че може да стриймвате на живо това конкретно събитие.

bet365 предава хиляди събития всяка година, като ви представя най-добрите от тях, включително мачове от най-добрите национални футболни лиги в Европа, тенис турнири от Големия шлем, както и конни надбягвания.

За да използвате възможностите за предаване на живо в мобилното приложение, просто се уверете, че имате средства в акаунта си или че сте направили залог през последните 24 часа.

Bet365 App залози на живо

Що се отнася до залаганията на живо в самото приложение bet365, трябва да знаете, че има визуализации на данни на живо за всеки мач, който предлага залагания на живо, дори и да няма наличен поток за някои мачове. Това е чудесен начин да получите статистика и друга информация за мача, без да се налага да напускате приложението.

Като цяло мобилното приложение bet365 има много страхотни функции, които го правят лесно за използване от залагащите на мобилни устройства. Те предлагат същия голям избор от пазари за залагания, в по-удобна мобилна среда само с един клик. Приложението е проектирано с лесен интерфейс, залагания на живо и много повече функции и наистина си струва да се използва.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички