Кои са най-популярните слот игри на EGT и защо 20 Супер Хот е една от тях


Кои са най-популярните слот игри на EGT и защо 20 Супер Хот е една от тях
Снимка: super hot

10070

Ротативките са любима категория на всички почитатели на хазартната тръпка, а чарът на “машинките” се пренесе успешно от залата в интернет реалността. Играта на слотове във виртуалните платформи е сред най-търсените развлечения, като при това не е задължително да се залагат реални пари. Безплатните казино игри вече могат да се намерят къде ли не в уеб пространството, като не се изисква нито регистрация, нито депозит от страна на потребителите, за да могат да “убият” време в завъртания и търсене на печеливши линии. Почитателите на заглавия от сериите 20 Супер Хот обичат да практикуват и демо версиите, дори когато се осмеляват да залагат реални средства на слотове в платформите на букмейкърите.

Една от водещите компании, които разработват електронни ротативки, както и други интернет базирани хазартни варианти, е EGT. Именно нейните заглавия са сред най-популярните слотове при повечето букмейкъри – софтуерът работи безупречно, графиката е на отлично ниво, а при работа върху HTML5 може да се стартират практически на всеки компютър. Сред особено търсените игри, разработени от EGT, можем да споменем Almighty Ramses, Amazon Battles, Ice Valley, Knights Heart, Shining Crown и други. Несъмнено сред фаворитите са плодовите ротативки – като сред тях попадат 20 Super Hot, 40 Super Hot, 100 Super Hot, Burning Hot, Flaming Hot и т.н. Те печелят почитатели с опростен дизайн, лесни за усвояване и разбиране правила, както и с доста добра възвръщаемсто и с прогресивно натрупване на джакпота.

Каква е разликата между 20 Super Hot и 40 Super Hot?

Числото в заглавието на играта индикира максималния брой на печелившите линии. При 20 Super Hot те са 20, при 40 Super Hot – 40, а при 100 Super Hot – цели 100. Ако спрем с обяснението дотук, не е ли логично всеки да се насочи към възможно най-голямото число? Не е, защото играта на 100 плодови линии изисква и 100 отделни залога при всяко завъртане, за да бъде отчетена всяка възможна конфигурация върху 5-те колони. Възможностите за печалба наистина са повече, но и рискът е по-висок. При 20 Супер Хот хазартната авантюра е по-премерена, тъй като максимално се залага на 20 линии. При залог от 5 или 10 стотинки на линия например в платените версии това допринася за по-умерена и щадяща употреба на бюджета. Същевременно при 20 конфигурации възможностите за печалба съвсем не са малко. И като говорим за линии, нямаме предвид геометрични прави, тъй като те приемат различна форма. А в сравнение пък с Flaming Hot, където печелившите конфигурации върху барабаните стандартно са 5, 20 Супер Хот пък дават осезаемо по-големи обещания за успех.

И не на последно място, плодовите ротативки са се превърнали във фаворити заради това, че самите символи се възприемат по-лесно от потребителите. При 20 Super Hot върху колоните могат да се появят изображения като портокал, череша, лимон, диня, грозде. Не е трудно да се запомни, че цифрата 7 е късметлийска, това е т.нар. Wild карта, докато звездичката изпълнява ролята на скатър. Максимално опростена и същевременно пълна с възможности – неслучайно тази игра продължава да е любима на хиляди почитатели на хазартните емоции.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички