Опитайте късмета си в покер игрите


Опитайте късмета си в покер игрите
Снимка: iStock/Guliver

3290

Покерът е една от много популярните игри с карти, която се играе както за забавление с приятели, така и в казината на любителско или професионално ниво.

Как да играете покер игри?

Ако вече сте овладели изкуството на покера и нямате нужда от обучение или предварителна подготовка, тогава просто влизате в някой от многото сайтове за залагания или в този сайт , избирате си маса, на която да седнете и вида покер, който искате и се включвате в играта.

Ако обаче не сте на “ти” с покера ви съветваме, преди да седнете на масата в онлайн казиното да разучите правилата и основните стратегии при покер игрите. Добре е първоначално да наблюдавате по-опитните играчи или да играете покер за начинаещи (без да залагате пари). И едва след като се уверите, че имате достатъчно опит и сте напълно готови, да седнете на масата. Покер игри за начинаещи играйте тук.

Игри с карти, на които можете да играете и online

Texas Hold 'Em

Това е Кралицата на покер игрите, която се играе в няколко стъпки (етапа):

● Преди флоп - диларът (крупието) прави първо раздаване с по две карти на всеки играч

● Флоп - крупието слага на на масата три карти с лице нагоре

● Търн - добавя и четвърта карта

● Ривърът - крупието добавя още една последна, пета карта

● Showdown - финален рунд, в който играчите показват ръцете си

Залозите при този вид игра на карти се правят след всеки етап и играчите могат да рейзват или фолдват след проверка на картите си. Основната цел или задача е да събере най-добрата покер ръка с пет от седемте налични карти.

Ако в играта останат двама играчи, най-често те разкриват своите карти (шоудаун) и по-добрата ръка печели.

Покер играта има няколко варианта, при които правилата не се променят, но има разлика в лимита на залагане. Затова и вариантите се наричат: Limit, No Limit и Pot Limit.

Ако искате да пробвате нивото си в покер игрите, разгледайте сайтовете за залагания или играйте Тексас Холдем в този сайт .

Омаха

Ако знаете как да играете Texas Hold 'Em, тогава Омаха няма да ви затрудни. Играта се играе при почти същите правила като Тексас Холдем, като разликата е, че на всеки от играчите се раздават по 4 карти. Омаха е игра на карти, която няма да ви предложат всички онлайн казина, затова, ако искате да играете на  нея или на други покер игри играйте тук .

Стъд със 7 карти

Този покер игра се играе с двама до седем играчи. На всеки от тях се раздават по седем карти (три с лице нагоре и 4 с лице надолу). Целта е да събере възможно най-добрата ръка. Печели този играч, който има най-добрата ръка от пет карти от раздадените седем.

Високо Ниско Чикаго

High Low Chicago променя формулата на Seven-card Stud така, че играта да може да се играе за най-високата или за най-ниската ръка. В High Chicago играчът с най-висока карта пика с лице надолу печели половината от пота. В Low Chicago е обратното - играчът с най-ниската карта с лице надолу печели половината от пота. Другата половина от пота се печели от играча с най-добрата ръка. Ако обаче някой има както най-добрата ръка, така и печеливша пика (висока или ниска в зависимост от версията на играта), то този играч печели играта.

Ако High Low Chicago ви допада и искате да опитате, играйте в сайтовете за залагания или в този сайт.

Razz

Това е може би най-известният вариант на Seven-card Stud. Основната цел в тази покер игра е да се формира комбинация от 5 карти с възможно най-нисък резултат. Razz е лесна за усвояване и се предлага в почти всички онлайн казина.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички