Регистрирането в Bwin е лесен и бърз процес


Регистрирането в Bwin е лесен и бърз процес
Снимка: Архив

2998

Bwin е един от най-известните букмейкъри и платформа за онлайн казино игри. Компанията има лиценз за дейността си в много страни, което дава възможност на любителите на хазартни игри да играят на бакара, рулетка, покер или стотиците видове слот машинки. Футболните запалянковци пък могат да правят прогнози и да депозират залози за любимият си отбор през платформата.

Всичко това е възможно след създаване на акаунт в Биуин. Това е много лесен процес и не отнема много време. Само с няколко стъпки вече ще бъдете част от милионите клиенти на компанията, ще можете да залагате и ако имате късмет и да печелите.

Ето как бързо и лесно да се регистрирате.

Когато влезете в сайта изберете можете да изберете на какъв език искате да ви се показва менюто. Секторът за смяна на език се намира от лявата страна на началната страница. В горният десен ъгъл на екрана ще видите прозорец с надпис „Регистрация“. Оттам ще се зареди нов прозорец с полета, в които трябва да попълните необходимите данни за създаване на акаунт. Системата изисква лични данни като три имена, дата на раждане, вид и номер на документ за самоличност, държавата, в която живеете и постоянният ви адрес, както и имейл адрес и телефон. След като попълните всички полета е необходимо да въведете предпочитано от вас Потребителско име и парола за достъп, с които ще влизате в сайта. Следва поле, в което трябва да напишете четирицифрен код за сигурност. Този код ще ви бъде необходим при извършването на някои по-важни операции в профила ви, но също ще ви бъде нужен за възстановяване на забравени Потребителското име или паролата за достъп.

Оттам следва да поставите отметки най-долу в полето, че се съгласявате с правилата и условията на букмейкъра, както и това, че сте пълнолетни. Така регистрацията ви ще бъде завършена и вие ще имате достъп до сайта.

След като влезете с избраните от вас Потребителско име и парола в профила си е време да се идентифицирате, като изпратите личните си данни на букмейкъра, за да се установи, че вие сте собственикът на акаунта. Това е така наречената верификация и става с изпращане на копие на документ за самоличност, който може да бъде паспорт, лична карта или шофьорска книжка. Как става това? След като сте влезли в акаунта си трябва да натиснете бутон „Услуги“ в десния горен ъгъл на екрана. След това следват бутони „Клиенти“ – „Вашата сметка“ и накрая бутон „Идентификация“.  От този раздел можете да изпратите снимка на избраният от вас документ. Ако всичко е наред и няма проблеми от букмейкъра ще получите имейл, че успешно сте извършили верификацията.  Така вече имате право да залагате и играете без да се притеснявате, че акаунтът ви може да бъде затворен или може да ви бъде отказано теглене от сметката.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82481
  • GBP
    1
    2.28811
  • JPY
    100
    1.16232
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички