Видове климатици Daikin - кой да изберем?


Видове климатици Daikin - кой да изберем?
Снимка: Thinkstock Images

7111

Климатикът днес представлява неразделна част от живота на съвременния човек, който търси комфорта и уюта, както през лятото, така и през зимата. Актуалният пазар предлага разнообразие от климатичната техника, което, от една страна, е плюс, но от друга - създава предпоставка за объркване. За да ви улесним в този избор, тук събрахме основните видове климатични системи на световноизвестната марка климатици Daikin.

Независимо дали искате просто да охладите няколко конкретни стаи у дома, или в офиса, или търсите климатична система, предлагаща максимално прецизен контрол, климатици Daikin могат да отговорят в най-голяма степен на вашите потребителски нужди, без да правят компромис по отношение на качество, ефективност и цена.

Кои са основните видове климатични решения, които могат да ви предложат климатици Daikin? Кои са техните конкурентни предимства и за какъв тип помещения са подходящи? Отговорите на тези често задавани въпроси обобщаваме в следващите редове.

Климатици Daikin със сплит система

Климатици Daikin, които функционират на базата на т.нар. сплит климатична система, са идеални за отопление и охлаждане на компактни жилищни пространства и/или отделни стаи. Можете да климатизирате тази част от дома, която смятате, че е необходимо - спалнята, хола, детската, кухнята и т.н. Сплит системата е проектирана по специален начин, при който компресорът се инсталира извън сградата, а модулът, отговорен за пропускането на въздух в жилищните помещения, се монтира на стена или компактен подов блок в съответното помещение.

Две са основните предимства на климатици Daikin и сплит климатичната система:

високо ниво на икономичност, спрямо който и да е друг тип климатични системи. Практически купувате и инсталирате по едно устройство за конкретната зона в сградата, която бихте искали да климатизирате

гъвкавост - имате възможността да изберете конкретните помещения за охлаждане и/или затопляне и да осигурите модул само за тях.

Мулти-сплит климатични системи от Daikin

Мулти-сплит системата на климатици Daikin предлага комплексни решения, когато става въпрос жилищни сгради, в които живеят повече хора, а всеки от тях има различни предпочитания.

Препоръчителни са за отопление или охлаждане на до пет стаи, както и за жилища, които са с ограничено пространство за монтиране на множество компресори. С други думи, ако сте голямо семейство и всеки от членовете му има определени предпочитания спрямо това дали да е по-топло, и/или студено в стаята му, мулти-сплит системата ви предоставя тази гъвкавост.

Тази система работи с един компресор, позициониран извън сградата, като към него се свързват множество модули за въздух, които могат да бъдат във всяко помещение или в точно определени зони. Въпреки че се захранват от един компресор, всеки от климатиците в сградата има независим един от друг контрол.

Ето и конкретните предимства, с които се характеризира мулти-сплит системата:

● икономични климатични решения, характеризиращи се с максимален комфорт и минимум експлоатационни разходи

● практичност - един външен компресор може да захранва до 5 различни вида климатици при осъществяване на независим контрол помежду им;

● не на последно място - наслаждавате се на гъвкавостта да отоплявате или охлаждате всяко помещение у дома, така че да постигнете максимална енергийна ефективност.

Защо да се доверите на климатици Daikin?

Японската компания Daikin е лидер в производството на разнообразна климатична техника от висок енергиен клас. Многообразието от климатици Daikin ги прави подходящи, както за нуждите на домакинствата, така и за нуждите на съвременната промишленост. Климатичните системи на Daikin са енергийно ефективни и максимално гъвкави. Климатици Daikin се предлагат на конкурентни цени, спрямо останалите производители на пазара, като качеството им ви позволява да постигнете мечтания комфорт у дома или в офиса.

Компанията непрекъснато обновява продуктовия си асортимент, като всяко от новите ѝ предложения в областта на климатичните системи, в т.ч. и климатици, предлага надеждни и качествени решения. Можете да бъдете сигурни, че инвестицията в климатици Daikin не би ви разочаровала!

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички