Ъглови дивани винаги в готовност да послужат и организират интериора


Ъглови дивани винаги в готовност да послужат и организират интериора
Снимка: iStock/Guliver

6600

Поставена на ъгъл една мека мебел може да предложи не само оптимизиране на площта, но и да осигури повече места за сядане. Именно такава е идеята на производството на моделите ъглови дивани, които през последните години отбелязват огромен ръст на продажбите. Наред с това, че са основен модел мека мебел сами по себе си те се класифицират спрямо техническите си особености и принципи на приложение. Днес ще си позволим да ви срещнем с едни от видовете, които навярно ще намерят приложение и във вашия интериор.

Модели ъглови дивани според мястото на позициониране

Формата е в основата на това продукта ъглов диван да е сред хитовите модели, които привличат вниманието на потребителите. Много компактен, лесен за интегриране, предлагат доста възможности за приложение и употреба. С оглед на това къде бихте могли да приложите такъв тип обзавеждане в търговската режа се предлага Г-образни модели за:

- Кухни

Кухненските ъгли са добре познат вариант на българския пазар. Можете да ги срещнете още като трапезни или мини Г-образни дивани, чиято роля е структурирана в това да допринесе за комфорта на домакинството докато се храни. Трапезната зона често е част от кухненското пространство, от където реално идва и наименованието на тези мебели. Удобни, малки, функционални и лесно адаптиращи се в тесните кухненски пространства мини трапезните ъглови дивани са доста добра алтернатива за големи семейства, които имат нужда от качествена мебел, която да им служи ежедневно;

- За всекидневна/хол

Тъй като двете понятия се препокриват то няма никакво значение дали ще се говори за холен или за всекидневна Г-образен модел. Реално става въпрос за една и съща мебелировка. Като форма те са идентични с кухненските, но като размер са доста по-мащабни и величествени. Изключително елегантни и красиви дизайни ви очакват в търговската мрежа, които са в готовност да предложат своята осанка за осигуряване за приятно, спокойна и уникално мека структура, на която д седнете или полегнете;

- За търговски цели

Ъгловите дивани са неизменен елемент от ресторанти, кафенета, офисни площи, кабинети и други бизнес места. Тяхната авангардност и артистичност носи очарователен привкус на интериора, така че има защо да са предпочитани като средство за организиране на пространството от интериорните дизайнери.

Ключови преимущества на Г-образните модели мека мебел

Факт е, че като вид и начин на приложимост този тип обзавеждане е доста гъвкаво и ни представя невероятни възможности. Стратегическа и много популярна мебел е ъгловия диван, а определянето ѝ като такава се дължи на множеството положителни качества, с които се отличава от останалите тенденции, които се предлагат в търговската мрежа.

Преимуществата ще конфигурираме в няколко направления, за които навярно се досещате, но нека все пак ги споделим, заедно с тренд сайта за мода MyFashion.BG за онези потенциални купувачи, които все още имат колебание относно качествата на този тип мека мебел:

- Интегрират се в различни архитектури

Малки, просторни площи, с нетипична и неправилна форма не са предизвикателство за Г-образната мека мебел, тъй като е нужен само един свободен ъгъл, в който те да се настанят. Адаптацията е удивителна, което е водещ аргумент новодомци или пък хора решили да обновят интериора си да изберат точно този модел;

- Повече седалки

Правия диван може да осигури между 3 и 4 места, но минимума на Г-образния са 5 позиции за сядане. За хола това е от значение, тъй като е зона, в която често каним приятели на гости;

- Трансформираща функционалност

Функцията сън е типична за меката меле, но при ъгловите модели се разкрива много по-голяма използваема площ, която да наподоби удобството, което би ви осигурило едно легло. Освен това моделите разполагат и с ракла за багаж, което е още един плюс в полза на модела.

Има защо да предпочете и вие Г-образен вариант за обзавеждане. За да е организиран и подреден, удобен и комфортен хола или трапезната зона не подценявайте ролята на една от най-адаптивните модели дивани.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички