Защо отслабването е по-лесно с хранителни добавки


Защо отслабването е по-лесно с хранителни добавки
Снимка: iStock/Guliver

1684

Някога питали ли сте се как някои хора на плажа изглеждат просто… впечатляващо? Да, добре изглеждат, вярно е.

Някога задавали ли сте си въпроса за това как ваши приятели изведнъж успяват да постигнат невероятни резултати за наистина кратко време? Е, успяват – факт!

Ако горните два въпроса не сте ги задавали пред себе си, то няма как да не сте се запитвали следния: „Добре де, а защо аз не мога?“. Тук имате сериозна грешка, защото реално и при вас е възможна онази промяна, за която всички наоколо ще говорят.

Във FitnesHrani.com ще намерите всичко необходимо, което ви е необходимо, за да постигнете онези възхитителни тела на приятелите ви и хората от плажа. А каква е тайната им?

Нека разкрием мистерията

Не е нещо непонятно, нещо сложно или най-малко пък е нещо невъзможно. Вече сякаш всеки може да постигне тялото, което мечтае, защото наистина е фасулска работа.

Колкото и хората да говорят, че отслабването с помощта на добавки е временно, това не е вярно и вие можете да се убедите сами. В онлайн магазина за хранителни добавки FitnesHrani.com можете да се потопите в разнообразието на гамата от продукти, които ще бъдат ваш верен съюзник в битката с килограмите.

Все пак да не разчитаме само на хранителните добавки

Не е тайна за никого, че хранителните добавки са мощно средство за отслабване, но да се осланяме само на тях едва ли е от най-добрите стратегии, които можем да предприемем в битката с калориите. Най-големият враг на всеки човек е неговата психика.

И именно заради това са създадени хранителните добавки – първоначално да подсилят стимула в психическата ни настройка, а след това да го поддържат във високите стойности. Е, съветът на FitnesHrani.com е да не използвате суплементите за основен източник на хранителни вещества и други съставки.

Добре, какво друго освен суплементи

За да наблюдаваме пълноценно отслабване в тялото си, ние трябва да му даваме храна. Да, ясно е, че звучи тотално противоположно, но това е научно доказаната стратегия към мечтаното тяло.

Фокусът върху плодове и зеленчуци е важен, колкото и да ни е писнало да го чуваме от баби, дядовци и родители. Фибрите, съдържащи се в краставицата, например, ще ви направи страшни за глада и той ще стои много далеч от вас.

Друго вещество са сложните или т.нар „бавни“ въглехидрати, които се съдържат в банана, например. Бавното им усвояване ще ви спаси от зверския глад след работа и няма да ви карат да ядете като вълци на вечеря.

В тази връзка, съветът на FitnesHrani.com е да не ядете прекалено много на вечеря след цял ден гладуване. Това е най-силната съставка в рецептата за безжизненост, лош сън и тотално развален хранителен режим.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички