България – евтината радост на европейците


България – евтината радост на европейците
Снимка:

495

В Гърция има всичко, в Испания – сангрия и Ибиса, в Италия – разпродажби и най-вкусната храна, в Турция е „ол инклузив”, на остров Кипър е горещо и красиво. Но тогава защо милиони туристи всяко лято избират България?, пита руското списание "Юромаг".

Всяка година над 6 милиона туристи от цял свят посещават България. Това са само чужденци, идващи на почивка. Това са предимно гърци, германци, руснаци, украинци и британци, коментира изданието.

Руснаците, британците и украинците идват в страната и заради евтините имоти, където може да живеят след като се пенсионират, а преди това изгодно да ги дават под наем.

Гърците и сърбите са водени от „съседски подбуди”, германците са навсякъде и България не е изключение, но вероятно това не е всичко, пише „Юромаг”.

България е най-евтиното място в Европа. Даже Турция в сравнение с нея е като Дубай. Две седмици на непрекъснати купони ми излизат едва 400 лири, при това не се лишавам от нищо, посочва 22-годишният ирландец Тим.

29-годишният Вим от Белгия допълва: „България е най-лудото място в Европа. Тук може всичко. Има море, слънце и е много евтино. Направо се чувстваш като милионер”.

  • Етикети:

Още от Туризъм


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80029
  • GBP
    1
    2.28913
  • JPY
    100
    1.15144
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички