Най-скъпите американски хотели са в Ню Йорк


Най-скъпите американски хотели са в Ню Йорк
Снимка: Navid Baraty

5426

Ню Йорк е градът, в който се намират най-скъпите хотели на територията на САЩ. Това сочи класация на сайта за хотелски резервации Luxury-Hotels.com, който е определил най-скъпите хотели в цялата страна.

Подреждането е било направено на базата на най-евтината нощувка за една вечер в двойна стая през месец октомври, когато традиционно цените на хотели в САЩ са най-високи.

Трите най-скъпи хотели, които са с почти равен резултат, са „Риц-Карълтън“, „Мандарин Ориентал“ и наскоро отвореният „Бакарат Хотел“ . И трите се намират в Голямата ябълка, като цената за нощувка в първите два е 995 долара, а в третия - 990 долара за двойна стая.

Сред другите хотели от Ню Йорк, които заемат челната десетка на класацията са „Сейнт Реджис“, „Плаза“, „Пенинсюла“, „Парк Хиат“ и „Лоуел“. Минималната цена за нощувка в тях варира между 945 долара и 785 долара.

Другите градове, където са най-скъпите хотели в САЩ са Лос Анджелис и Лас Вегас. Градът на ангелите застава на осмо място с хотела „Мънтаж Бевърли хилс“, който е с минимална цена за вечер за двойна стая от 800 долара. С 11 долара по-малко в класацията влиза и „Скайлофс“, който е и най-скъпият хотел в Лас Вегас.

Още от Туризъм


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички