Вана с мечка и вечеря с лъв? Защо не!


Вана с мечка и вечеря с лъв? Защо не!
Снимка: БГНЕС

2563

Хотелиерите по света измислят какво ли не с цел да привлекат повече клиенти. Хотел в Австралия например, който се намира в зоопарк, предлага на своите посетители вана в близост до мечка, вечеря в компанията на лъв или хранене на жирафи през балкона. Това пише в. The Daily Mail.

Странната гостилница се нарича "Джамала уайлдлайф лодж" и се намира в Канбера. Уникалният хотел дава възможност на клиентите да почувстват като част от Африка в сърцето на Австралия. Стаите за настаняване са изградени в близост до клетките на животните, които са разделени от гостите само със стена от дебело стъкло. Пакетът ол инклузив включва хранене с три ястия в непосредствена близост до диви животни.

В зоологическата градина са обзаведени 18 хотелски стаи. Някои от тях са кацнали между клоните на дърветата, откъдето може да се дава храна на жирафите. Хотелът имал за цел да образова посетителите и да им подскаже какви прекрасни животни са застрашени от изчезване. Приходите от нощувките ще отиват за финансиране на програмата за размножаване на зоологическата градина и на аквариума в Канбера.

Още от Туризъм


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82056
  • GBP
    1
    2.27203
  • JPY
    100
    1.1701
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички